EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Έχουμε θέμα στην διαχείριση του σκορ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός ορισμένες φορές έχει θέμα στην διαχείριση του σκορ και επεσήμανε πως η ομάδα πρέπει να μάθει από τα λάθη της, όπως και να κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, μίλησαν για τα αίτια της ήττας από την τουρκική ομάδα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε τα εξής: "Πολλά μπορείς να πεις, αλλά πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Χάσαμε δυο φορές από την ίδια ομάδα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι χαλαρώσαμε, αλλά έχει ξανασυμβεί και ίσως έχουμε θέμα στη διαχείριση του σκορ. Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλύτερη άμυνα και βάλαμε την μπάλα στο ποστ.

Στο δεύτερο η Γαλατά ήταν πολύ πιο εύστοχη και χάλασε την επίθεσή μας. Ας δούμε το επόμενο παιχνίδι και να μην κοιτάμε μακριά. Έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία και πρέπει μα μάθουμε από τα λάθη μας. Όποτε σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι το κάτι παραπάνω, πάντα κάτι συμβαίνει, κάτι κάνουμε λάθος".

Ντόμινικ Ουότερς: Η Γαλατασαράι είναι επικίνδυνη ομάδα, την είχαμε παρακολουθήσει, είχαμε δει παιχνίδια που ήταν πίσω με μεγάλη διαφορά και κατάφερε να επιστρέψει. Κάτι τέτοιο έκανε και απόψε και με μεγάλα σουτ κατάφερε να μας νικήσει.

Παίζουμε απλά για να νικήσουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα το πλεονέκτημα της έδρας, είμαστε στους 8, θέλουμε το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Παλεύουμε, πρέπει να έχουμε θετική σκέψη και μ' αυτό θα προχωρήσουμε".

Έρικ Γκριν: "Δεν βγήκαμε στο δεύτερο μέρος όπως στο πρώτο και δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα. Δεν είχαμε την ίδια ένταση. Η Γαλατά είναι καλή ομάδα και το εκμεταλλεύτηκε. Θα πρέπει να παίζουμε καλά για 40 λεπτά. Μπορεί να προκριθήκαμε, αλλά δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα και θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας. Στόχος είναι όλα τα ματς πλέον".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ