EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Έχουμε σταθερή πορεία, μη την χαλάσουμε"

Πρίντεζης: "Έχουμε σταθερή πορεία, μη την χαλάσουμε"

Ο Πρίντεζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει την σταθερή πορεία του, ενώ ο Ουότερς σχολίασε πως η ομάδα του πρέπει να σταματήσει το τρανζίσιον και το πικ-εν-ρολ των Τούρκων.

Οι Γιώργος Πρίντεζης και Ντόμινικ Ουότερς, μίλησαν για το παιχνίδι της Παρασκευής (10/3, 21:45) κόντρα στην Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ, για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Έλληνας φόργουορντ στάθηκε στην καλή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού που πρέπει να συνεχιστεί, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στο που πρέπει να δώσει βαρύτητα η ομάδα του για να νικήσει τους Τούρκους.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε πως: "Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι, το έχουμε δουλέψει το παιχνίδι. Αλλά μην ξεχνάμε ότι η Νταρουσάφακα είναι μία ομάδα που έχει όμως και ταλαντούχους ψηλούς θέλει να παίξει στον αιφνιδιασμό θέλει προσοχή είναι επικίνδυνη ομάδα και είναι σε μία καλή περίοδο.

Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα, αλλά και τα καλά παιχνίδια, που μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Έχουμε καλή και σταθερή πορεία στην Ευρώπη μέχρι τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν έχουμε σκαμπανεβάσματα, έχουμε σημειώσει σημαντικές νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, αντιδρούμε καλά ύστερα από ήττες και αυτή την καλή εικόνα που έχουμε χτίσει δεν πρέπει να την χαλάσουμε".

Ουότερς: "Να σταματήσουμε το τρανζίσιον και το πικ-εν-ρολ παιχνίδι τους"

Ο Ντόμινικ Ουότερς από την πλευρά του τόνισε πως: "Είμαι έτοιμος να μαρκάρω τον Ουοναμέικερ. Είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ και παίκτες στην Ευρώπη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά τόσο για εκείνον, όσο και και για όλους τους παίκτες. Είναι η μηχανή τους και πρέπει να τον περιορίσουμε. Έχουν ισχυρή περιφέρεια και πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, αλλά και να βγάλουμε σκληράδα στο παιχνίδι μας.

Πρέπει να σταματήσουμε το τρανζίσιον παιχνίδι τους. Τους αρέσει να τρέχουν, έχουν μία ομάδα με αθλητικά προσόντα. Είναι γρήγοροι και τους αρέσει να πηγαίνουν στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να σταματήσουμε και το πικ-εν-ρολ τους, τις συνεργασίες που βγάζουν, παίζοντας αρκετά με τα σκριν.

Στα προηγούμενα παιχνίδια μας έλειψε ο Σπανούλης, αλλά τώρα επιστρέφει. Πιστεύω πάντως πως καταφέραμε να καλύψουμε το κενό του όσο καλύτερα γίνεται. Έχουν ταλέντο και στα επιθετικά ριμπάουντ, οπότε πρέπει να τους σπρώξουμε, να είμαστε σε εγρήγορση και όλοι οι παίκτες να συνεισφέρουμε στα ριμπάουντ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ