EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Έχουμε ακόμη πολλά να βελτιώσουμε"

Πρίντεζης: "Έχουμε ακόμη πολλά να βελτιώσουμε"
INTIME SPORTS

Οι Πρίντεζης, Λοτζέσκι, Μάντζαρης και Τόμιτς, μίλησαν για τη νικηφόρα πρεμιέρα του Ολυμπιακού επί της Τσεντεβίτα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα χρειάζεται να βελτιώσει πολλά πράγματα.

Λίγο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Τσεντεβίτα, οι Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λοτζέσκι, Βαγγέλης Μάντζαρης και Μίλαν Τόμιτς, μίλησαν για την εμφάνιση των ερυθρολεύκων στο ματς.

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με 20 πόντους, ο υπαρχηγός Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, είπε τα εξής: "Ακόμη είμαστε στην αρχή της σεζόν, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Παίξαμε καλά στην άμυνα, αλλά είχαμε πολλά άστοχα σουτ και δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια. Έχουμε ακόμη πολλά να βελτιώσουμε".

Τόμιτς: "Παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνεται η εικόνα μας"

Ο βοηθός προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς, δήλωσε πως: "Έβαλαν 26 πόντους σε ένα ημίχρονο, παίξαμε καλή άμυνα. Βρήκαμε εύκολα καλάθια, είχαμε σωστές επιλογές κι αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε το ματς. Υπάρχουν νέοι παίκτες και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιώνεται η εικόνα μας.

Χρειάζεται χρόνος, πρέπει να κάνουμε καλές προπονήσεις και οι παλιοί να βοηθήσουν τους νέους ώστε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε και να προετοιμαστούμε καλά για το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό.. Θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το Κύπελλο, όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στο ΟΑΚΑ".

Λοτζέσκι: "Κάθε μέρα γνωριζόμαστε καλύτερα"

Ο Ματ Λοτζέσκι έκανε νταμπλ-νταμπλ στο ματς με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ και μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: "Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα και μέσω αυτής βρήκαμε εύκολα καλάθια στην επίθεση και ανοιχτά σουτ. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε.

Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια που κάναμε σήμερα. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και κάθε μέρα γνωριζόμαστε καλύτερα. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας με τον Παναθηναϊκό, καθώς θα παίξουμε σε μια δυνατή έδρα, αλλά θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας για να ρεφάρουμε για την ήττα μας στο Κύπελλο".

Μάντζαρης: "Προσπαθούμε να τους βάλουμε στη φιλοσοφία της ομάδας"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά του είπε τα εξής: "Από την καλή άμυνα θα βρούμε ρυθμό, θα τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και θα βρούμε ενέργεια στην επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, καθώς δεχθήκαμε εύκολα καλάθια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε μόλις 26 πόντους και έτσι κάναμε τη νίκη να φαίνεται εύκολη στο τέλος.

Έχουμε πει ότι είμαστε μία καινούρια ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες. Γι’ αυτό προσπαθούμε να τους βάλουμε στη φιλοσοφία της ομάδας. Σίγουρα, έχουμε σημεία αναφοράς όπως είναι ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) και ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης), όμως όλοι πρέπει να βγαίνουμε μπροστά. Η επίθεση είναι ομαδική δουλειά, αλλά το ζήτημα είναι να νικά η ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ