EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Εδώ είναι η οικογένειά μου"

Πρίντεζης: "Εδώ είναι η οικογένειά μου"
EUROKINISSI

Η EuroLeague έκανε... focus στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος για ακόμη μία φορά δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Ο μεγεθυντικός φακός της EuroLeague εστίασε στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος στάθηκε σε όσα τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Παπανικολάου... έβγαλαν το καπέλο τους στον έμπειρο πάουερ φόργουορντ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στην κάμερα της EuroLeague ανέφερε πως "παίζω στην ομάδα που αγαπώ. Είμαι εδώ 15 χρόνια. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Περνάω σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας εδώ. Μου αρέσει πολύ και το απολαμβάνω".

Όσον αφορά την σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη, παρατήρησε πως "είναι σαν ένας δεύτερος αδελφός για εμένα. Επικοινωνούμε πολύ καλά. Είναι πολύ μεγάλη ευχαρίστηση για εμένα να παίζω μαζί του".

Ο Γιώργος Πρίντεζης τέλος δεν έκρυψε πως "ελπίζουμε να είμαστε στο Βελιγράδι (σ.σ. για το Final Four), αλλά μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουμε".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την πλευρά του επεσήμανε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει ο Γιώργος Πρίντεζης στον Ολυμπιακό: "Είναι ο υπαρχηγός μας. Επίσης είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Πολλές φορές με την απόδοσή του δίνει την έξτρα ώθηση στην ομάδα μας".

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως "ο Γιώργος δουλεύει πολύ καλά χωρίς την μπάλα για να με βοηθήσει και να σκοράρει. Έχει σπουδαία τελειώματα, είναι ένας από τους καλύτερους εκτελεστές στην Ευρώπη. Τον βοηθάω και με βοηθάει με την αποτελεσματικότητά του και ανοίγοντάς μου χώρους".

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε αρχικά πως " ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος των τελευταίων δευτερολέπτων. Είναι ο παίκτης που βάζει την υπογραφή του στα μεγάλα σουτ του Ολυμπιακού".

Ο "Παπ", όμως, αναφέρθηκε και στο πώς ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης βοηθούν τους συμπαίκτες τους κι εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου: "Είναι σαν τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Θέλουν να σου μιλήσουν και να κάνουν παρέα μαζί σου. Δεν αρκούνται μόνο στο να είναι επαγγελματίες στο γήπεδο. Πιστεύω πως αυτό κάνει αυτή την ομάδα ξεχωριστή".

Τέλος, ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφερόμενος στους αρχηγούς του είπε πως "ο Γιώργος και ο Βασίλης είναι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας. Έχουν βοηθήσει να αλλάξει η νοοτροπία και ο χαρακτήρας της ομάδας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ