EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Δεν μας νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλος"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 λίγη ώρα μετά το μεγάλο του καλάθι.

Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που είχε πετύχει το νικητήριο καλάθι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24 Radio για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και για τη συνέχεια του Ολυμπιακού που κοιτάζει ήδη τα playoffs και στοχεύει στην πρόκρισή του στο Final Four.

Για το νικητήριο καλάθι που πέτυχε:"Δεν σκέφτομαι κάτι ιδιαίτερο σε τέτοιες φάσεις. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι σε ετοιμότητα την κρίσιμη στιγμή. Πρέπει όλοι να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα".

Για τον αγώνα:"Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Έχουμε όμως βελτιωθεί οι παίκτες και ο προπονητής σε σχέση με την περσινή σεζόν".

Για τα πλέι οφ:"Δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στα πλέι οφ. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να το αξιοποιήσουμε και να περάσουμε στο φάιναλ φορ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ