EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Δεν ήμουν αυτός που έπρεπε"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέλαβε μέρος της ευθύνης για την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό της EuroLeague, κι έδωσε το σύνθημα εν όψει των τελικών του πρωταθλήματος.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του τελικού στο Sinan Erdem Dome , ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 εξηγώντας ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν σκυμμένα κεφάλια στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως στόχος όλων είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Για την ήττα στον τελικό: "Είτε χάνεις με ένα πόντο, είτε με μεγάλη διαφορά είναι το ίδιο. Παλέψαμε όλη τη σεζόν για να είμαστε εδώ. Είμαστε όλοι χάλια από την εξέλιξη του τελικού. Πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά για να είμαστε εδώ την επόμενη σεζόν και να διεκδικήσουμε ξανά το τρόπαιο".

Για την προσπάθεια που έγινε από τους "ερυθρόλευκους": "Είμαστε περήφανοι για όσα κάναμε. Καλο είναι να κοιτάμε και άλλα παραδείγματα. Η ΤΣΣΚΑ τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει μια τρομερή ομάδα και έχει μόλις μία Ευρωλίγκα, η Ρεάλ το ίδιο, η Φενέρ το παλεύει στα τελευταία Final Four. Δεν είμαστε μόνο εμείς οι έξυπνοι που θα ξεκινάμε χάλια και θα το γυρνάμε. Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας".

Για το αν είναι επιτυχημένη η πορεία στη EuroLeague: "Ο θεσμός έγινε πολύ πιο δύσκολος. Παίξαμε δύσκολα παιχνίδια όλη τη χρονιά. Δεν είναι ωραίο το συναίσθημα και ειδικά για εμένα γιατί ήθελα να δώσω το κάτι παραπάνω. Πάλεψαν όλα τα παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Για δύο τελικούς σε τρία χρόνια που έχουν δοθεί στις έδρες των αντιπάλων: "Αν παίζαμε στο ΣΕΦ δεν θα ήτα το ίδιο. Δεν ψάχνουμε δικαιολογία όμως. Πάμε να δώσουμε το 100% για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλοι το έχασαν αλλά σημασία έχει η διάρκεια. Όλοι είμαστε περήφανοι γι” αυτή την ομάδα".

Παπαπέτρου: "Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί"

Με τη σειρά του ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποστήριξε: "Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί. Η Φενέρ έπαιξε καλύτερα μπροστά στον κόσμο της. Είχε καλά ποσοστά και κέρδισε μάχες. Δεν ήταν ότι δεν το θέλαμε. Αν παίζαμε κι εμείς στο ΣΕΦ θα είχαμε 10.000 κόσμο. Δίνει μια έξτρα ώθηση ο κόσμος αλλά έτσι είναι το σύστημα της διοργάνωσης".

Για τον επόμενο στόχο: "Ο Ολυμπιακός κρίνεται με τους τίτλους, είναι μεγάλος σύλλογος. Έρχεται το πρωτάθλημα και θα πρέπει να το κατακτήσουμε γιατί θα είναι κρίμα για τους κόπους μας. Είναι μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα και θα τα δώσουμε όλα για να είμαστε έτοιμοι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ