EUROLEAGUE

Πονά στο γόνατο ο Μάντζαρης, αμφίβολος με Γαλατάσαραϊ

Πονά στο γόνατο ο Μάντζαρης, αμφίβολος με Γαλατάσαραϊ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο και συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Είναι αμφίβολος ενόψει Γαλατάσαραϊ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της μάχης στην Πόλη που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (11/11).

Ύστερα από το ρεπό της Τρίτης, την Τετάρτη (9/11) ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία του για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, με τους Πειραιώτες την Παρασκευή (11/11μ 19:00) να αντιμετωπίζουν στην Τουρκία την Γαλατασαράι.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμμετείχε σε μικρό μέρος της προπόνησης στο ΣΕΦ, καθώς έχει ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο και ταλαιπωρείται με τενοντίτιδα. Χτύπημα το οποίο "κληρονόμησε" στο παιχνίδι της Δευτέρας (7/11) κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά ο 26χρονος πλέι-μέικερ πονά αρκετά στο συγκεκριμένο σημείο και η συμμετοχή του ενόψει του αγώνα κόντρα στην Γαλατάσαραϊ χαρακτηρίζεται αμφίβολη. Μέσα από τις επόμενες προπονήσεις και αναλόγως το πως θα αισθανθεί ο παίκτης, θα αποφασιστεί και το ενδεχόμενο παρουσίας του Βαγγέλη Μάντζαρη κόντρα στην τουρκική ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ