EUROLEAGUE

Προτίμησε Ολυμπιακό από Εθνική Ελλάδας ο Σιόβας

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Σιόβας βρίσκεται στην Ελλάδα και έδωσε το παρών στα επίσημα του ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής (23/3), παρακολουθώντας την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Έφες για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Με την ευκαιρία της διακοπής των εθνικών πρωταθλημάτων και από τη στιγμή που δεν είχε υποχρεώσεις με την Λεγκανές, ο Δημήτρης Σιόβας πήρε το αεροπλάνο και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.

Παρά το γεγονός ότι η εθνική Ελλάδας αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ με την αντίστοιχη της Ελβετίας, ο Έλληνας στόπερ προτίμησε το ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Έφες για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Δημήτρης Σιόβας αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού από τον Ιούλιο του 2012 έως και τον Γενάρη του 2017, όταν και αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Λεγκανές, που λίγους μήνες μετά ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του, αποκτώντας τον 29χρονο στόπερ με κανονική μεταγραφή από τους "ερυθρόλευκους".

Photo credits: eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ