EUROLEAGUE

Πέτγουεϊ: ''Πιστός στον ρόλο μου''

Πέτγουεϊ: ''Πιστός στον ρόλο μου''

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague με 20 πόντους κόντρα στη Νεπτούνας όμως ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να μένει πάντα πιστός στον ρόλο του, υπενθυμίζοντας πως σημασία έχει να κερδίζει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ''ανέβηκε'' στο 7-1 στον Δ' όμιλο μετά την εύκολη νίκη επί της Νεπτούνας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός σχολίασε την προσωπική του απόδοση κι εξήγησε πως φέτος νιώθει πιο έμπειρος.

"Κρατάμε τη νίκη σήμερα (05/12), όμως μας προβλημάτισε το γεγονός πως χάσαμε αρκετά ριμπάουντ. Ήμουν συνήθως έξω από την περίμετρο, καθώς πήγαινα για μπλοκ και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα. Σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα, ειδικά στην επίθεση όμως επιθυμώ να μένω πάντα πιστός στον ρόλο μου. Η ομάδα θέλει από εμένα να βγάζω μπόλικη ενέργεια, να παίζω καλή άμυνα, να πηγαίνω για μπλοκ σε κάθε φάση στην άμυνα και να ορμάω για ριμπάουντ. Αυτός ήταν και ο ρόλος μου πέρσι. Σίγουρα νιώθω πιο έμπειρος φέτος, είναι κάτι που με βοηθάει. Σήμερα έτυχε κι έβαλα αρκετά τρίποντα, καθώς με άφηναν ελεύθερο. Έτυχε και βρέθηκα σε καλή μέρα όμως σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ