EUROLEAGUE

"Πέταξε" για Μόσχα

"Πέταξε" για Μόσχα
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη Μόσχα, προκειμένου για τον αυριανό (3/4, 20:00) αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Τι ειπώθηκε κατά την αναχώρηση.

Στο αεροπλάνο με προορισμό τη Μόσχα μπήκε σήμερα (2/4) το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού, αφού αύριο το βράδυ (3/4, 20:00) οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα κυνηγήσει το "διπλό" που θα της δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague, αν και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Κι αυτό γιατί μπορεί μεν ο Κώστας Σλούκας να συμπεριελήφθη στην αποστολή, από την άλλη όμως εκτός παραμένει ο Βασίλης Σπανούλης . Την ίδια ώρα η είδηση για ανάγκη χειρουργείου για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη έχει δημιουργήσει νέα κενά στη φροντ λάιν των Πειραιωτών.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, θα είναι καλεσμένος στη Super Basketball που θα μεταδοθεί ζωντανά μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Άλμπα Βερολίνου (00.00). Παρουσιάζουν οι Στ. Τριαντάφυλλος και Γιάννης Φιλέρης. Συμμετέχουν Π. Διαμαντόπουλος, Τ. Μαγουλάς και Ν. Μπάκουλη .

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν στους δημοσιογράφους, με τον προπονητή των "ερυθρολεύκων" να στέκεται στις δυσκολίες της αναμέτρησης, χωρίς όμως να αναζητά δικαιολογίες λόγω των απουσιών.

" Εμείς πηγαίνουμε στη Μόσχα για να κερδίσουμε. Πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε. Είναι ντέρμπι, είναι ένα δύσκολο ματς και για τους δύο. Η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί για το παιχνίδι, έχει το αβαντάζ λόγω έδρας. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, έτοιμοι πνευματικά για να κερδίσουμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Θεωρώ πως έχουμε κάνει καλά παιχνίδια τελευταία, και με την Εφές και στο ελληνικό πρωτάθλημα και κόντρα στη Λαμποράλ όπου χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το ότι και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το πλεονέκτημα έδρας είναι βέβαιο, αλλά το θέμα είναι τι θα συμβεί μέσα στο ματς. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ έχει αλλάξει πολύ, το ρόστερ είναι ακόμη πιο γεμάτο σε σχέση με το πρώτο ματς. Είναι και ο Κιριλένκο μέσα και ο Χριάπα και ο Τζάκσον που δεν είχε παίξει τότε και ο Γουίμς που ήταν ανέτοιμος. Το ζητούμενο για εμάς είναι να κάνουμε όσα έχουμε σχεδιάσει για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε".

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποστήριξε: " Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και πολλά άλλα που έχουμε παίξει στο παρελθόν. Το ζητούμενο για εμάς είναι πως θα παίξουμε εμείς, σύμφωνα με το πλάνο των προπονητών μας. Σίγουρα η απουσία του Βασίλη είναι πάρα πολύ σημαντική, δεν μπορώ να πω εγώ κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Πρέπει να ζήσουμε χωρίς τον Σπανούλη, τώρα ξέρουμε ότι όλοι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν εύκολα καλάθια, δεν πρέπει να κάνουμε λάθη που θα τους φέρουν αιφνιδιασμούς και εύκολους πόντους και γενικά πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ