EUROLEAGUE

Πέταξε για Μαδρίτη

Πέταξε για Μαδρίτη
Σπανούλης Περπέρογλου INTIME SPORTS

Για την Ισπανία πέταξε το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει των δυο αγώνων με την Ρεάλ Μαδρίτης. Σπανούλης: "Όλα για τη νίκη" (βίντεο).

Αποστολή στην Μαδρίτη: Βασίλης Δελής

Μπορεί ο χρόνος για ξεκούραση να είναι ελάχιστος, όμως τα προβλήματα είναι λιγότερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό, που αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για την Μαδρίτη. Οι ερυθρόλευκοι έχουν να δώσουν δυο παιχνίδια στην Ισπανία με την Ρεάλ (15/4 22:00 και 17/4 20:00) για τους "8" της Ευρωλίγκας και φυσικά στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 7:30, για να περάσει από σχετικό έλεγχο και να αναχωρήσει στις 8:30 με προορισμό την Μαδρίτη.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Πρίντεζης προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα κανονικά μαζί με την ομάδα στο ΣΕΦ, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του (είχε θλάση σε έναν μυ στα πλευρά) και θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του στις δύο αναμετρήσεις επί ισπανικού εδάφους απέναντι στην Ρεάλ.

Σπανούλης: "Όλα για τη νίκη"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: "Είναι δύο αγώνες για τα πλέι οφ. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πάμε να παίξουμε δύο δυνατά παιχνίδια για να φέρουμε τη σειρά στην Ελλάδα και διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final Four", είπε αρχικά.

Για το πως θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ, είπε: "Χρειάζεται πνευματική συγκέντρωση. Ό,τι έκανες, έκανες στον τομέα των δυνάμεων. Εκείνο που θέλουμε είναι να παλέψουμε για να πάρουμε κάποια νίκη στη Μαδρίτη. Αν αφήσεις τη Ρεάλ στον αιφνιδιασμό, τότε θα έχεις πρόβλημα".

Μπαρτζώκας: "Πάμε για την πρόκριση"

Από την πλευρά του ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, είπε: "Αν επιτεθείς στη Ρεαλ στα πρώτα δευτερόλεπτα, διαφορετικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δεν πρέπει αυτό να γίνει ενδιάμεσα, όμως δεν μπορεί να προδικάσεις έναν ακόμη πριν να αντιμετωπίσεις τον αντίπαλό σου. Εμείς πάντως πάμε για πρόκριση στην Μαδρίτη".

Για την κατάσταση των παικτών του, δήλωσε: " Εδώ και 20 μέρες είμαστε σε πολύ κατάσταση. Οι παίκτες είναι πολύ συγκεντρωμένοι, είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουν σταματήσει οι ανακατατάξεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε τις τέσσερις σερί νίκες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Είχαμε καλή απόδοση και στη Λαμποράλ. Μένει να φανεί η κατάσταση των Περπέρογλου και Πρίντεζη. Νιώθω πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, όπως έπρεπε να είναι αυτή την περίοδο".

Τέλος για την επιλογή που έκανε η Ρεάλ, δήλωσε: "Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν επιλογή της. Αυτό κάποιοι το υποστηρίζουν και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αν το έκανε, έχει το δικαίωμα να το κάνει. Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου, αφού και η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ