EUROLEAGUE

Περιμένει την Κυριακή για τους... λαβωμένους

Περιμένει την Κυριακή για τους... λαβωμένους

Με ένα... χαλάρωμα άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τα δύο πρώτα ματς της προημιτελικής σειράς της EuroLeague και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται την Κυριακή (15/4) οι Γιώργος Πρίντεζης, Κιμ Τιλί και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου Βίκος Cola για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, καθώς η προσοχή του έχει στραφεί στα δύο πρώτα ματς της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με την Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ (18-20/4).

Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα το Σάββατο (14/4) βρέθηκαν στο φαληρικό στάδιο, όπου και άρχισαν την προετοιμασία τους για τις... μάχες με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι ρυθμοί, όμως, του προγράμματός τους ήταν πολύ χαμηλοί, καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο Βικος Cola, στον οποίο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε στη διάθεσή του μόλις δέκα παίκτες.

Απέναντι στην Ζάλγκιρις, όμως, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι Κάιλ Ουίλτζερ και Χόλις Τόμπσον, ενώ στον Πειραιά αναμένουν να δουν και την κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη, του Γιάνις Στρέλνιεκς και του Κιμ Τιλί.

Ο Πρίντεζης αναρρώνει από επέμβαση που υποβλήθηκε για την αφαίρεση τύλων (κάλων) και την Κυριακή (15/4) θα δοκιμάσει να προπονηθεί, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Κιμ Τιλί (τετρακέφαλος) και Γιάνις Στρέλνιεκς (μέση).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ