EUROLEAGUE

Πειθαρχικός έλεγχος στον Ολυμπιακό από την EuroLeague

Πειθαρχικός έλεγχος στον Ολυμπιακό από την EuroLeague
EUROKINISSI

Η Euroleague άρχισε πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Ολυμπιακού για τα δύο πανό που "σήκωσαν" οπαδοί του στην αναμέτρηση με την Βαλένθια στο ΣΕΦ.

Οπαδοί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Βαλένθια "σήκωσαν" δύο πανό, τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα από την EuroLeague, η οποία ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία σε βάρος των "ερυθρολεύκων", καθώς το περιεχόμενό τους ήταν επιθετικό.

"Η EuroLeague άρχισε πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Ολυμπιακού για τα πανό που υπήρχαν την Πέμπτη (22/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Βαλένθια για την 23η αγωνιστική", αναφέρεται στην ανακοίνωση της EuroLeague.

Επίσης, σε αυτήν τονίζεται πως "οι απόψεις που εκφράστηκαν στα πανό είναι επιθετικές, επιζήμιες και αντίθετες με τις αρχές της EuroLeague και των κανονισμών. Τα μηνύματα στα πανό δεν αντιπροσωπεύουν το άθλημα του μπάσκετ, την ευρωπαϊκή οικογένεια του μπάσκετ και τον οργανισμό της EuroLeague σε οποιοδήποτε επίπεδο. Εκτός από το προσβλητικό τους περιεχόμενο τα πανό αφαιρέθηκαν και μετακινήθηκαν σε μέρος του γηπέδου, όπου η πρόσβαση απαγορεύεται στους φιλάθλους από τους κανονισμούς της EuroLeague".

Τα δύο πανό:

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÁËÅÍÈÉÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - VALENCIA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÁËÅÍÈÉÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - VALENCIA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ