EUROLEAGUE

Παρέα στο γήπεδο οι οργανωμένοι φίλαθλοι Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα αναμένεται για ακόμα μία φορά να δείξουν τις καλές τους σχέσεις, αφού θα παρακολουθήσουν μαζί τον σημερινό (26/1) αγώνα των δύο ομάδων για την 20η αγωνιστική της EuroLeague (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να δείξουν για ακόμα μία φορά σε όλη την Ευρώπη τις καλές τους σχέσεις μέσω των φιλάθλων τους. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα για τον σημερινό αγώνα των δύο ομάδων για την 20η αγωνιστική της EuroLeague (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), όπου και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι παρέα με τους αντίστοιχους φιλάθλους των Σέρβων.

Το γεγονός μάλιστα ότι υπάρχει αυτή η σχέση ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων ενδέχεται να είναι και ο μοναδικός λόγος που το γήπεδο θα είναι γεμάτο! Κι αυτό γιατί οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου, "Delijie", είχαν απειλήσει πριν από λίγες ημέρες με... μποϊκοτάζ λόγω της απόκτησης του Βόσνιου με Σλοβενικές ρίζες Άλεν Όμιτς !

Το γεγονός ωστόσο ότι στο Βελιγράδι θα βρεθεί ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα αναβάλει το μποϊκοτάζ για έναν αγώνα, με την λογική πάντως να λέει ότι αν τελικά ο (αμφίβολος λόγω τραυματισμού) Όμιτς πάρει χρόνο συμμετοχής μάλλον θα περάσει δύσκολο βράδυ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ