EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Πάνω απ' όλους η ομάδα"

Παπαπέτρου: "Πάνω απ' όλους η ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Σταυρουλάκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη επί της Τσεντεβίτα, με τον 21χρονο φόργουορντ να μιλά λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3, Γιάννη Σταυρουλάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός: " Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους και προσπαθούμε να καλύψουμε τις απουσίες. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, παίξαμε καλή άμυνα και βρήκαμε ρυθμό για ν” ανταποκριθούμε και στην επίθεση".

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων: " Πρέπει να είμαστε δυνατοί στη συνέχεια. Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη μέσα στο Ζάγκρεμπ, παρά τα προβλήματα. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο ματς με τον Κόροιβο που είναι μια μαχητική ομάδα. Πέρσι κερδίσαμε δύσκολα και δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης".

Για τον στόχο της πρωτιάς στον όμιλο: " Σημαίνει πολλά η νίκη και η πρωτιά στον όμιλο. Αποδεικνύουμε στους εαυτούς μας τι μπορούμε να καταφέρουμε. Η ομάδα βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι και μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ