EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Η ομάδα είναι πλήρης"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ARMANI MILANO / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ARMANI MILANO / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στη νίκη επί της Αρμάνι και στην πληρότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού παρά τις απουσίες, ενώ δηλώσεις έκαναν και οι Παπανικολάου, Γουίλτζερ.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε μετά το ματς με την Αρμάνι και τη νίκη της ομάδας του με 87-80, την 12η στην φετινή EuroLeague. Ο διεθνής άσος τόνισε πως ήταν σημαντική νίκη στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, ενώ είπε πως το ρόστερ είναι πλήρες.

"Ήταν μία σημαντική νίκη για μας, γιατί ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος και χρειαζόμαστε νίκες. Στο τέλος χαλαρώσαμε. Η ομάδα είναι πλήρης, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν το κάτι παραπάνω όταν κάποιος λείπει. Το έχουμε δείξει πολλές φορές.

Όπου και να παίζεις, πρέπει να βοηθάς την ομάδα να νικά. Όσο νικάς, το ηθικό είναι ψηλά και όλοι είναι χαρούμενοι. Ο κόσμος δεν θυμάται σε ποια θέση παίζει ο κάθε Παπαπέτρου, αλλά θέλει τις νίκες και είναι λογικό", ανέφερε ο Παπαπέτρου.

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, είπε με τη σειρά του: "Η άμυνά μας για άλλο ένα βράδυ ήταν σε υψηλά στάνταρ. Μας βοήθησε να βρούμε εύκολα καλάθια, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο όταν "κλειδώσαμε" το παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε μέχρι το τέλος. Στο φινάλε δεν τελειώσαμε το ματς όπως θα θέλαμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40' και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε".

Ο εξαιρετικός με 15 πόντους επίσης, Κάιλ Γουίλτζερ, σχολίασε μετά τον αγώνα: " Χωρίς αμφιβολία ήταν μια επαγγελματική νίκη. Εχουμε μια γεμάτη ομάδα, όποιος και αν απουσιάζει, διότι αντιμετωπίζουμε πολλούς τραυματισμούς φέτος. Επομένως, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα, είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε και ανυπομονούμε για το επόμενο ματς".

Για την άμυνα του Ολυμπιακού είπε πως "η Αρμάνι είναι καλή επιθετικά, εμείς προσπαθήσαμε να τους δυσκολέψουμε στην άμυνά μας. Κάναμε ένα καλό ματς, πρέπει να φτιάξουμε κάποια πράγματα, αλλά γι' αυτό είναι οι προπονήσεις, ώστε να βελτιωνόμαστε".

Για την δική του απόδοση και τις 23 ασίστ της ομάδας του, ανέφερε ότι "ήμουν ανοιχτός σε κάποιες επιθέσεις, οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν τη μπάλα, διότι έχουμε εξαιρετικούς point guards και σκόραρα. Για τις 23 ασίστ, δείχνουμε ότι δεν είμαστε καθόλου εγωιστές σε αυτή την ομάδα και δίνουμε καλά την μπάλα".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρωτιά της ομάδας του, λέγοντας πως υπάρχει χαρά και ικανοποίηση, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά και κοιτάζουν κάθε αγώνα ξεχωριστά.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ