EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Έτσι θα νικήσουμε την Εφές"

Παπαπέτρου: "Έτσι θα νικήσουμε την Εφές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησαν για το ματς της Πέμπτης (20/10, 19:45) κόντρα στην Εφές στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι το εξής: άμυνα, ριμπάουντ και καλάθια στον αιφνιδιασμό".

Κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Νίκολα Μιλουτίνοβ, μίλησαν για το ματς της Πέμπτης (20/10, 19:45). Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι το εξής: άμυνα, ριμπάουντ και καλάθια στον αιφνιδιασμό.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε τα εξής: "Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στην νίκη που κάναμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι ένας ματς που πρέπει να το ξεχάσουμε καθώς ακολουθεί ένα σημαντικό ματς με την Εφές. Θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στην EuroLeague, ύστερα από την ήττα μας στην Μαδρίτη. Δεν θεωρώ πως ήμασταν κακοί κόντρα στην Ρεάλ, το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια μας.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε από την άμυνα και ελπίζουμε ο κόσμος μας να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει. Θέλουμε να παίξουμε ένα μπάσκετ υψηλού ρυθμού, θέλουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ, πρέπει να πάμε και στο επιθετικό ριμπάουντ, είναι στόχος μας να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να σκοράρουμε όσο περισσότερο γίνεται σε καταστάσεις αιφνιδιασμού. Η Εφές έχει παίκτες-κλειδιά και πρέπει να τους περιορίσουμε. Έτσι θα είμαστε σε θέση να νικήσουμε την Εφές.

Θυμόμαστε και το φιλικό που δώσαμε στην Κρήτη κόντρα στην Ρεάλ. Είχαμε χάσει με διαφορά και μας είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στο τρανζίσιον. Πρέπει αυτή την φορά να τους σταματήσουμε και να παρουσιαστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό. Αυτός είναι και ο λόγος που θα παίξει φέτος σημαντικό ρόλο η αποθεραπεία".

Μιλουτινοβ: "Πρέπει να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, από την πλευρά του, σχολίασε τα εξής: "Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να το συνηθίσουμε, η φετινή σεζόν είναι απαιτητική. Πρέπει να προχωράμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να αφήσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό και να συγκεντρωθούμε απόλυτα στο ματς με την Εφές που είναι σημαντικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πρέπει να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ. Η Εφές είναι μία ομάδα που τρέχει γρήγορα στο τρανζίσιον, οπότε είναι σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα. Η καλή άμυνα θα είναι το "κλειδί" για την νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ