EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Την απόλυτη συγκέντρωση για τη νίκη"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στο Βελιγράδι, Νότη Ψιλόπουλο, για τον αποψινό (20:00) αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Η λέξη "συγκέντρωση" κυριάρχησε στις δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (20:00, Live Blog από το Sport24.gr και ραδιοφωνική κάλυψη από το Sport24 Radio 103,3) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή φόργουορντ: " Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουν τη νίκη και ο δύο ομάδες για τους δικούς τους λόγους. Εμείς πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση. Είναι πάρα πολύ δύσκολη ομάδα ο Ερυθρός Αστέρας. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και πρέπει να έχουμε την απόλυτη συγκέντρωση για να νικήσουμε. Πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη και τις κακές επιλογές στην επίθεση, για αυτό είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ