EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Τα πιο πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στον Μπόγρη"

Παπανικολάου: "Τα πιο πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στον Μπόγρη"
EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ένας από τους πολλούς που κατέθεσε την ψυχή του για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός σε 1-1 την σειρά με την Ζάλγκιρις, αλλά ο ίδιος θέλησε να σταθεί στον Γιώργο Μπόγρη και όχι στον εαυτό του.

Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός "λύγισε" την Ζάλγκιρις και ισοφάρισε σε 1-1 την προημιτελική σειρά της EuroLeague και ο αμφίβολος ως το "παρά πέντε" του αγώνα, Κώστας Παπανικολάου σημείωσε την προσπάθεια της ομάδας του, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος έπαιξε έχοντας υποστεί μερική ρήξη μηνίσκου.

"Ήταν ομαδική προσπάθεια. Όλοι έδωσαν την ψυχή τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όσους ήταν στην κερκίδα. Ισοφαρίσαμε την σειρά και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια για να πάμε στο Final Four. Τα πιο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Γιώργο (σ.σ. Μπόγρη). Έδωσε την ψυχή του. Ο κάθε ένας που πέρασε από το παρκέ έδωσε και την ψυχή του και βοήθησε", είπε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Επίσης, ανεφερε πως "όταν προέρχεσαι από ένα κακό αποτέλεσμα, η δουλειά σου δεν μένει μέσα στο παρκέ. Πρέπει να δεις τα λάθη σου και υπάρχουν συζητήσεις στα αποδυτήρια. Όλα αυτά διαμορφώνουν μία ομάδα" .

Τέλος, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τα παιχνίδια στο Κάουνας που ακολουθούν: "Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να είμαστε σκληροί και ανταγωνιστικοί. Μας περιμένουν δύο παιχνίδια σε μία δυνατή έδρα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ