EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Ο Βασίλης έδειξε γιατί είναι ο ηγέτης μας"

Παπανικολάου: "Ο Βασίλης έδειξε γιατί είναι ο ηγέτης μας"

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στη νίκη επί της Νταρουσάφακα, στην πρόκριση του Ολυμπιακού, αλλά και στον ηγέτη Βασίλη Σπανούλη. Ουότερς: "Σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας".

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μίλησαν για την αναμέτρηση οι Κώστας Παπανικολάου και Ντόμινικ Ουότερς. Στάθηκαν στον ηγέτη Βασίλη Σπανούλη και στη σημασία του να κατακτήσει η ομάδα το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Κώστας Παπανικολάου σχολίασε: " Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά κάθε νίκη είναι σημαντική. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια. Δεν θεωρώ πως χαλαρώσαμε επειδή υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Ίσως έγινε υποσυνείδητα. Ο Βασίλης (Σπανούλης) έδειξε για άλλη μία φορά γιατί είναι ο ηγέτης μας. Είναι ωραίο που είμαστε ήδη στα πλέι οφ, αλλά δεν πρέπει να σταματάς να κυνηγάς τα όνειρά σου. Όλα μπορούν να συμβούν στα πλέι οφ. Ο Βασίλης δείχνει πόσο αγαπάει αυτό που κάνει και όλη η ομάδα έχει σφυρηλατηθεί έτσι".

Όσον αφορά στο εντυπωσιακό κάρφωμά του, μπροστά από τον Κλάιμπερν, σχολίασε με χιούμορ: «Ευτυχώς που είδα τον Κλάιμπερν που είναι… πουλί και δεν φάγαμε καμιά τάπα για να είμαι στο Top 10 από την άλλη πλευρά».

Από την πλευρά του ο Ντόμινικ Ουότερς είπε τα εξής: "Κάθε παιχνίδι μετράει και πάμε στο επόμενο. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο».

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ