EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Κανείς δεν τα έχει παρατήσει"

Παπανικολάου: "Κανείς δεν τα έχει παρατήσει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοβ, μίλησαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, τόσο για την νίκη επί της Ζάλγκιρις, όσο και για τα επόμενα παιχνίδια στο TOP-16.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοβ, μιλώντας τόσο για την νίκη των "ερυθρολεύκων" επί της Ζάλγκιρις, όσο και για τα επόμενα παιχνίδι των Πειραιωτών, στην προσπάθεια τους να προκριθούν στα playoffs.

O Kώστας Παπανικολάου σχολίασε τα εξής: "Έχουμε πει ότι θα πρέπει να κάνουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος. Πρέπει να παλέψουμε και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Κανένας στην ομάδα δεν τα έχει παρατήσει και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστούμε τον κόσμο, που ήταν κοντά μας σήμερα (18/03), και είμαι σίγουρος πως του το ανταποδώσαμε αυτό, παίζοντας καλό μπάσκετ".

Πρίντεζης: "Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, θα δώσουμε τα πάντα με Ρεάλ"

O Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως: “Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και στα δύο ημίχρονα. Σε κάθε μία από τις περιόδους του πρώτου ημιχρόνου τους επιτρέψαμε να σκοράρουν μόνο 15 πόντους, συνεχίσαμε στο ίδιο επίπεδο, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε, πετύχαμε εύκολα καλάθια. Αυτά ήταν επί της ουσίας τα κλειδιά για να βρούμε ρυθμό και να κερδίσουμε τον αγώνα”.

Για τους τρεις “τελικούς” που ακολουθούν: “Δεν έχουμε τρεις αγώνες. Προς το παρόν έχουμε τον επόμενο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα δώσουμε τα πάντα και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Θα προσπαθήσουμε.”

Μιλουτίνοβ: "Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δήλωσε πως: "Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, αυτό ήταν το κλειδί για εμάς. Αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση. Πάμε βήμα – βήμα, πρώτα με τα ματς στην Α1 και μετά στην Euroleague. Θα ξεκινήσουμε από το ματς της Α1 και μετά θα σκεφτούμε τι ακολουθεί στην Euroleague. Ίσως ξεκινήσαμε με τη Ζαλγκίρις κάπως αργοί, αλλά παίξαμε άμυνα από την αρχή. Στην άμυνα ήμασταν καλοί για 40 λεπτά. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό, ότι είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα για 40 λεπτά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ