EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Η περηφάνια χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε πως στον Ολυμπιακό αισθάνονται πικραμένοι για την ήττα, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε και δεν στάθηκε στο πλεονέκτημα που είχαν οι Τούρκοι παίζοντας στην έδρα τους

Εμφανώς στεναχωρημένος, αλλά και περήφανος για την προσπάθεια του Ολυμπιακού εμφανίστηκε μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε στον Τελικό της EuroLeague ο Κώστας Παπανικολάου.

"Τίποτα δε μετριάζει την πίκρα και την στεναχώρια που αισθανόμαστε αυτή τη στιγμή. Ίσως σε 4-5 μήνες που θα κάνουμε αξιολόγηση να καταλάβουμε ότι ήταν μία καλή χρονιά για μάς. Όταν ακουμπάς το τρόπαιο όμως σε πονάει όταν χάνεις, σε στεναχωρεί και σε σε εξαγριώνει. Έτσι είναι η ζωή και το μπάσκετ όμως, Το έχουμε κάνει κι εμείς, τώρα πανηγυρίζουν άλλοι" δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια:

" Η Φενέρ έπαιξε καλύτερα. Ήταν προσηλωμένη στην άμυνά της. Εμείς είχαμε ενα πλάνο στην αρχή που δε μας βγήκε. Ήταν εύστοχοι από την περιφέρεια, ενώ εμείς πολύ άστοχοι. Οι λεπτομέρειες κρίνουν έναν αγώνα. Όταν η διαφορά έπεσε στους 4 πόντους θέλαμε ενα μεγάλο σουτ. Δεν το βρήκαμε εμείς, αλλά το βρήκε η Φενέρμπαχτσε"

Ο Κώστας Παπανικολάου ξεκαθάρισε στην συνέχεια πως δεν ψάχνει για δικαιολογίες ο Ολυμπιακός, ούτε στάθηκε στο γεγονός ότι η Φενέρμπαχτσε αγωνιζόταν ουσιαστικά εντός έδρας: " Δεν υπάρχει αδικία. Δεν βγαίνει η έδρα του Final Four μετά την πρόκριση των ομάδων, αλλά από το ξεκίνημα της σεζόν. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν δικαιολογία. Ίσως τους έδωσε ένα αβαντάζ η έδρα. Η περηφάνια είναι αυτή που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα. Υπάρχει στεναχώρια, αλλά είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα και τους κόπους μας στο παρκέ.

Ελπίζουμε ότι έστω και φτάνοντας μέχρι τον τελικό να δώσαμε κάποια χαρά στον κόσμο. Λυπούμαστε που δεν δώσαμε το κάτι παραπάνω. Είμαι περήφανος και για τα 14 παιδιά που βρίσκονται εδώ. Έδειξαν διάθεση και προσήλωση στον στόχο και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε όταν επιστρέψουμε στην Αθήνα για τον τελευταίο τίτλο της χρονιάς".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ