EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Έκανε έξυπνο τρικ στο τέλος η Μπάμπεργκ"

Παπανικολάου: "Έκανε έξυπνο τρικ στο τέλος η Μπάμπεργκ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως στο τέλος η Μπάμπεργκ έκανε ένα έξυπνο τρικ με μπακ σκριν που δεν το περίμενε η άμυνα των Πειραιωτών, βάζοντας ακολούθως ο Στρέλνιεκς το τρίποντο και επεσήμανε πως η ομάδα εμπιστεύεται την άμυνα της. "Ο Ολυμπιακός έχει δείξει το μέταλλο του, όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε".

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Γερμανία, ο Κώστας Παπανικολάου τοποθετήθηκε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάμπεργκ. Στάθηκε στο έξυπνο τρικ με μπακ σκριν που έκανε η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, το οποίο έφερε το καθοριστικό τρίποντο του Στρέλνιεκς, αλλά επεσήμανε πως οι Πειραιώτες εμπιστεύονται την άμυνα τους. "Ο Ολυμπιακός έχει δείξει το μέταλλο του, όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Κώστας Παπανικολάου αρχικά είπε τα εξής: "Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, γενικά παίξαμε καλά, αλλά επιτρέψαμε με κάποια κενά διαστήματα στη Μπάμπεργκ να επιστρέψει. Είχαμε τη διαφορά υπέρ μας των 5 πόντων, αλλά η Μπάμπεργκ έβαλε τρία πολύ μεγάλα και δύσκολα τρίποντα και πήρε τη νίκη. Συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ. Υπάρχουν ανάλογες στιγμές που έχουμε βάλει εμείς τέτοια καλάθια".

Για την τελευταία επίθεση της Μπάμπεργκ που έβαλε το τρίποντο: "Έγινε ένα έξυπνο τρικ με μπακ σκριν που δεν το περίμενε η άμυνα. Δεν ήμασταν ίσως σωστά προετοιμασμένοι, δεν έχει σημασία ποιος έπρεπε να κάνει κάτι διαφορετικό. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε".

Για το αν ήταν σωστό να γίνει φάουλ: "Μετά Χριστόν προφήτες υπάρχουν πολλοί. Εμπιστευόμαστε την άμυνά μας, αυτή μας έχει φέρει ως εδώ. Ένα μικρό λάθος μπορεί να στερήσει ένα παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά".

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να προκριθεί: "Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει το μέταλλο του, το πώς μπορεί να παίξει με την πλάτη στον τοίχο. Όσοι τα έχουν ξεχάσει, ας ανατρέξουν στο ίντερνετ και το youtube για να τα θυμηθούν. Δεν ξέρω αν μπορούμε φέτος να κάνουμε το ίδιο, δεν γίνονται τα ίδια κάθε χρονιά. Όπως είπαμε σήμερα η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας".

Για την συνέχεια του Ολυμπιακού: "Αυτό το παιχνίδι δεν δικαιούται να μας επηρεάσει. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα ξεκουραστούμε σήμερα, γυρνάμε αύριο και ξεκινάμε προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Κοιτάμε μπροστά, η ομάδα έχει παίκτες-μαχητές και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι», κατέληξε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ