EUROLEAGUE

Παίζει με Χίμκι ο Χάντερ, στις προπονήσεις της ομάδας ο Λοτζέσκι

Παίζει με Χίμκι ο Χάντερ, στις προπονήσεις της ομάδας ο Λοτζέσκι
Χάντερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι εξετάσεις του Χάντερ δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και ο Αμερικανός σέντερ θα παίξει κόντρα στην Χίμκι στην Μόσχα. Επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο Οθέλο Χάντερ υποβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/3) σε εξετάσεις μετά το ακούσιο χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο, στο παιχνίδι με τον Άρη, από τον συμπαίκτη του Κώστα Παπανικολάου. Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη ελαφρά εγκεφαλική διάσειση.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο Οθέλο Χάντερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στην Χίμκι. Δεν θα συμμετάσχει στην προπόνηση της Τρίτης (29/3), καθαρά για προληπτικούς λόγους, αλλά θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης (30/3) στο ΣΕΦ, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα, καθώς την Πέμπτη (31/3, 20:45) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Χίμκι, για την προτελευταία αγωνιστική του TOP-16.

Σε νέες εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Ματ Λοτζέσκι. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως η σπλήνα του επανήλθε κοντά στο φυσιολογικό της μέγεθος και πλέον άναψε το πράσινο φως για την επανένταξη του Αμερικανού σουτέρ στις προπονήσεις της ομάδας. Αυτό θα γίνει σταδιακά και βάσει προγραμματισμού από το τεχνικό και το ιατρικό τιμ. Δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Χίμκι και θα κάνει προσπάθεια να προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την ερχόμενη βδομάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ