EUROLEAGUE

Οριστικό: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Ζάλγκιρις

Οριστικό: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Ζάλγκιρις
EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν κατάφερε να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο και τέθηκε εκτός για τον σημερινό (18/4), πρώτο, αγώνα της σειράς με την Ζάλγκιρις (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Εξ αρχής είχε τονιστεί από τον Ολυμπιακό, διά στόματος μάλιστα του Γιάννη Σφαιρόπουλου , ότι πολύ δύσκολα ο Κώστας Παπανικολάου θα έδινε το "παρών" στον πρώτο αγώνα της σειράς των playoffs με την Ζάλγκιρις (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr). Τα προγνωστικά δυστυχώς επαληθεύτηκαν για τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος δεν ξεπέρασε την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο και τέθηκε εκτός για τον σημερινό (18/4) αγώνα.

Ο Κώστας Παπανικολάου θα κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος για τον δεύτερο αγώνα της σειράς στις 20 Απριλίου. Το ευχάριστο για τους "ερυθρόλευκους" είναι ότι οι Γιώργος Πρίντεζης, Κιμ Τιλί και Γιάνις Στρέλνιεκς θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον κρίσιμο αγώνα. Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι ποιος εκ των Γιώργου Μπόγρη, Κάιλ Ουίλτζερ και Χόλις Τόμπσον θα μείνει εκτός 12αδας.

Με τον Παπανικολάου εκτός δράσης είναι δεδομένο ότι θα αυξηθούν σε ακόμα ένα παιχνίδι οι αρμοδιότητες του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ είναι πολύ πιθανό οι "ερυθρόλευκοι" να δοκιμάσουν και σχήματα με τρεις γκαρντ, όπως δηλαδή συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια που απουσίασε ο 28χρονος φόργουορντ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ