EUROLEAGUE

Οριστικά νοκ άουτ με ΤΣΣΚΑ ο Πρίντεζης

Οριστικά νοκ άουτ με ΤΣΣΚΑ ο Πρίντεζης
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο κι έτσι τέθηκε νοκ άουτ ενόψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00, Novasports 2, Live Blog από το Sport24.gr), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην έχει στη διάθεση του τους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Γιώργο Πρίντεζη.

Η απουσία του Σέρβου σέντερ ήταν δεδομένη, ωστόσο ο Έλληνας φόργουορντ έκανε αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στην αναμέτρηση με το Λαύριο. Εν τέλει δεν τα κατάφερε και θα παραμείνει στα πιτς. Μάλιστα, είναι αμφίβολος και για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εφές (22/12, 19:30).

Η απουσία του Γιώργου Πρίντεζη κρίνεται εξαιρετικά σημαντική, καθώς -μεταξύ άλλων- πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ (12.6 πόντοι) και τον κορυφαίο ριμπάουντερ (5.5 "σκουπίδια") του Ολυμπιακού στη EuroLeague.

Θυμίζουμε πως νοκ άουτ έχουν τεθεί ακόμα οι Δημήτρης Αγραβάνης και Κιμ Τιλί, κάτι που συνεπάγεται ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πλέον ως μοναδικό "4άρι" στο ρόστερ τους τον Κάιλ Γουίλτζερ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ