EUROLEAGUE

Οι Χάκετ, Τολιόπουλος ξεχωρίζουν τις κορυφαίες στιγμές

Οι Χάκετ, Τολιόπουλος ξεχωρίζουν τις κορυφαίες στιγμές

Ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Ντάνιελ Χάκετ κλήθηκαν να ξεχωρίσουν τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του Ολυμπιακού στη φετινή EuroLeague. Δείτε ποιες είναι αυτές (VIDEO).

Αν υπάρχει ένας αγώνας που ξεχωρίζει από τη φετινή διαδρομή του Ολυμπιακού στην EuroLeague είναι ο τέταρτος με την Αναντολού Εφές. Χωρίς καν πολλή σκέψη. Σε αυτό συμφωνούν τόσο ο Βασίλης Τολιόπουλος, όσο και ο Ντάνιελ Χάκετ, οι οποίοι κλήθηκαν να ξεχωρίσουν τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές της χρονιάς στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube.

" Οι στιγμές που ξεχωρίζω είναι δύο: Το τέταρτο παιχνίδι με την Εφές, όπου δείξαμε τι ομάδα είμαστε, τι χαρακτήρα έχουμε και μετά το πέμπτο παιχνίδι που πήραμε την πρόκριση για το Final Four" τόνισε ο Τολιόπουλος. Όσον για τις στιγμές που θέλει να ξεχάσει ο νεαρός γκαρντ; " Σε μία ομάδα οι στιγμές που θέλεις να ξεχάσεις είναι αυτές που τραυματίζονται οι συμπαίκτες σου, όπως ο Ντάνι ή ο Ματ" τόνισε ο Τολιόπουλος.

Ο Ντάνιελ Χάκετ, από την άλλη, ξεχώρισε ως κορυφαία στιγμή της σεζόν το τέταρτο παιχνίδι με την Εφές και ως χειρότερο τον τραυματισμό του. Ο Ιταλός γκαρντ είπε ακόμα πως άρχισε να πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα φτάσει μέχρι το Final Four τον Ιανουάριο.

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τους Βασίλη Τολιόπουλο και Ντάνιελ Χάκετ να μιλούν για τις στιγμές που ξεχώρισαν από τη σεζόν που διανύουμε στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ