EUROLEAGUE

Οι Σπερς στην προπόνηση του Ολυμπιακού για Μιλουτίνοβ και Πρίντεζη

Οι Σπερς στην προπόνηση του Ολυμπιακού για Μιλουτίνοβ και Πρίντεζη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο σκάουτερ των Σπερς, οι Σκοτ Λέιντεν και Κλαούντιο Κρίπα, έδωσαν το "παρών" στην προπόνηση του Ολυμπιακού, παρακολουθώντας από κοντά τους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Γιώργο Πρίντεζη, των οποίων έχουν τα δικαιώματα στο ΝΒΑ.

Ο Assistant Manager των Σαν Αντόνιο Σπερς, Σκοτ Λείντεν, αλλά και ο International Scouter των "σπιρουνιών", Κλαούντιο Κρίπα, έδωσαν το "παρών" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησαν την προπόνηση των Πειραιωτών, ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Οι δύο άνδρες είχαν κουβέντα τόσο με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, όσο και με τον Γιώργο Πρίντεζη. Υπενθυμίζεται πως οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν τα δικαιώματα των δύο παικτών για το ΝΒΑ. Ο Σέρβος σέντερ έχει ακόμη συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ενώ του Έλληνα φόργουορντ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο υπαρχηγός των "ερυθρολεύκων", βέβαια, δεν... καίγεται να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και το ενδιαφέρον της ομάδας των Σαν Αντόνιο Σπερς επικεντρώνεται κυρίως στον 22χρονο σέντερ, τον οποίο επέλεξαν στο Draft του 2014, στο νούμερο "26".

Και οι δύο ατζέντηδες των "σπιρουνιών", θα παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στην ρωσική ομάδα θα αγωνιστεί και ένας πρώην παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Νάντο Ντε Κολό.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ