EUROLEAGUE

Οι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στον Sport24 Radio
INTIME SPORTS

Διαβάστε όσα δήλωσαν οι οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Γιάννης Αθηναίου στον Sport 24 Radio 103,3, μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στην Κροατία επί της Τσεντεβίτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Γιάννης Αθηναίου στον απεσταλμένο του Sport 24 Radio 103,3 στην Κροατία, Γιάννη Σταυρουλάκη:

Βαγγέλης Μάντζαρης:

" Σημαντική νίκη για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Είχαμε πολλές απουσίες και έπρεπε να δώσουμε το 200% προκειμένου να καλύψουμε τα κενά. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια μας και τη νίκη. Πολλά παιδιά πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες, ανέλαβαν ευθύνες, αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ισοφαρίσουμε την απουσία των Σπανούλη, Πρίντεζη και Γιανγκ, ενώ στην πορεία χτύπησε και ο Λοτζέσκι και δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, από αύριο όμως τα κεφάλια μέσα αφού ακολουθούν Κόροιβος και Λαμποράλ".

Μιχάλης Τσαϊρέλης:

"Είχαμε 4-1 στην Ευρωλίγκα πριν το παιχνίδι αλλά η Τσεντεβίτα 6-0 γενικά στα τελευταία ματς. Είχαμε απουσίες και έπρεπε να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα, αλλά δεν έχουμε καταφέρει κάτι, έχουμε δρόμο ακόμη. Λίγοι πίστευαν ότι θα κερδίσουμε σήμερα. Είμαστε οικογένεια, ενωμένοι και κάναμε το καλύτερο δυνατό για να αναπληρώσουμε τα πολύ σημαντικά κενά που δημιουργήθηκαν από την απουσία των Σπανούλη, Πρίντεζη και Γιανγκ".

Γιάννης Αθηναίου:

"Πολύ σημαντική νίκη. Ήρθαμε λαβωμένοι. Χάσαμε τρεις σημαντικούς παίκτες, όπως και τον Λοτζέσκι κατά την διάρκεια του αγώνα, μην το ξεχνάμε. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε όλα αυτά τα παιδιά. Ομαδική δουλειά και άμυνα ήταν το απαραίτητο συστατικό σήμερα. Περιορίσαμε τον αντίπαλο και βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση. Θεωρώ το πιο σημαντικό ότι προσπαθήσαμε όλοι μαζί να καλύψουμε το κενό των παιδιών που δεν μπορούσαν να βοηθήσουν. Πεισμώσαμε, παίξαμε ο ένας για τον άλλο. Ξέραμε ότι έπρεπε μέσα από την άμυνα να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και να τρέξουμε στην επίθεση για να βρούμε λύσεις".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ