EUROLEAGUE

Οι Μιλουτίνοβ και ΜακΛίν στα καλύτερά τους

Οι Μιλουτίνοβ και ΜακΛίν στα καλύτερά τους
EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ και ο Τζαμέλ ΜακΛίν έκαναν θράυση απέναντι στην Μπάμπεργκ και το δίδυμο των σέντερ του Ολυμπιακού στην 25η "στροφή" της EuroLeague πραγματοποίησε το πιο παραγωγικό του παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ πήρε πολλά από πολλούς και οι Νίκολα Μιλουτίνοβ και Τζαμέλ ΜακΛίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών του , καθώς έστησαν... πάρτι κάτω από το καλάθι, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα συνολικά να πραγματοποιήσουν το πιο παραγωγικό τους παιχνίδι ως προς το σκοράρισμα στην EuroLeague της φετινής σεζόν.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε πως δεν είχε αντίπαλο μέσα στο... ζωγραφιστό κι εντέλει ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας στη συγκομιδή του 16 πόντους (5/5 δίποντα, 6/6 βολές), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 λάθος και 1 τάπα. Ο 23χρονος Σέρβος σέντερ μάλιστα συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague πραγματοποιώντας career high στην EuroLeague, ενώ πάρα πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Τζαμέλ ΜακΛίν.

Ο 30χρονος Αμερικανός Αμερικανός σέντερ δεν ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το... step up στην απόδοσή του και το άκουσμα της κόρνας της λήξης τον βρήκε να είναι στους κορυφαίους της ομάδας του. Ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε 16 πόντους με 3/5 δίποντα και 10/12 βολές, πήρε 6 ριμπάουντ, έκλεψε 1 μπάλα , υπέπεσε σε 1 λάθος, έκανε 1 μπλοκ και σε 15:48 συμμετοχής κέρδισε 7 φάουλ από τους αντιπάλους του.

Ο Ολυμπιακός στο ματς με την Μπάμπεργκ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την απουσία του Ντέγιαν Μούσλι, χτύπησε κάτω από το καλάθι και πήρε 32 πόντους από τους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Τζαμέλ ΜακΛίν, οι οποίοι ήταν δύο από τους πρωταγωνιστές της νίκης της ομάδας τους. Το δίδυμο των σέντερ του Ολυμπιακού έσπασε το ρεκόρ του στο σκοράρισμα - ήταν 26 πόντοι στο εντός έδρας ματς με την Χίμκι - έχοντας μάλιστα... ισορροπία, καθώς έκαστος σημείωσε 16 πόντους. Η τρίτη καλύτερα επίδοση (25π.) - όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα που ακολουθεί - είχε πραγματοποιηθεί στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία, όμως, άνηκε αποκλειστικά στον Τζαμέλ ΜακΛίν, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ήταν τραυματίας.

Σε αυτό το σημείο της σεζόν μάλιστα είναι πολύ σημαντικό οι Νίκολα Μιλουτίνοβ και Τζαμέλ ΜακΛίν να πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, καθώς τα χαρακτηριστικά τους είνναι διαφορετικά και τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας τους έρχονται...

Οι Μιλουτίνοβ και ΜακΛίν στα καλύτερά τους
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ