EUROLEAGUE

Οι Ισπανοί πολιόρκησαν τον Σπανούλη

Οι Ισπανοί πολιόρκησαν τον Σπανούλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί πόλο έλξης στην Μαδρίτη και ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική τηλεόραση. Δείτε το βίντεο.

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί έναν από τους ενεργούς παίκτες-θρύλους της Euroleague, μετρώντας 3 κατακτήσεις σε 4 Final Four στην διοργάνωση. Παράλληλα, είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού και τρίτος στις ασίστ, ενώ φημίζεται τόσο για τις ηγετικές του ικανότητες, όσο και για τα μεγάλα σουτ που σημειώνει σε "καυτά" σημεία των παιχνιδιών.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της φετινής Euroleague (2016-2017), η ισπανική τηλεόραση ζήτησε από τον Ολυμπιακό να συνομιλήσει με τον Βασίλη Σπανούλη. Οι Πειραιώτες απάντησαν θετικά και ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας τόσο για την διοργάνωση, όσο και για την ομάδα του, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στο παρελθόν των αναμετρήσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο.

Ο Βασίλης Σπανούλης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μεταξύ άλλων, σχολίασε τα εξής: "Είναι πολύ καλό που όλοι θα παίξουν με όλους, που η EuroLeague θα είναι ένα ένα πρωτάθλημα. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει όλες τις μεγάλες ομάδες από κοντά, θα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Αισθάνομαι υπέροχα που είμαι στον Ολυμπιακό. Είμαι χαρούμενος και νιώθω ευλογημένος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Θέλουμε να παίξουμε γρήγορο και επιθετικό μπάσκετ, να "ανεβάσουμε" την ταχύτητά μας στο παρκέ. Να βελτιώσουμε κάποια από τα λάθη της περσινής σεζόν.

Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να εξασφαλίσουμε τα ριμπάουντ και να μην κάνουμε λάθη. Ο Σέρχιο Γιουλ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η ποιότητα αυτής της ομάδας είναι τέτοια που δεν σου επιτρέπει να εστιάσεις σε έναν μόνο παίκτη.

Ο Οθέλο είναι ένας σπουδαίος τύπος, ένας εξαιρετικός συμπαίκτης κι ένας πολύ καλός χαρακτήρας. Ήταν μια ωραία ανάμνηση, φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να πάρουμε το τρόπαιο, αλλά σίγουρα οι αναμνήσεις είναι καλές".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ