EUROLEAGUE

Ο Χάντερ κάλυψε το κενό του Γιανγκ

Ο Χάντερ κάλυψε το κενό του Γιανγκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Euroleague Greece καταγράφει τα όσα έκανε ο Χάντερ, από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Γιανγκ, έως και την στιγμή που αντικαταστήθηκε με τον Τζέιμς. Ο Οθέλο κάλυψε το κενό του, ανεβάζοντας την απόδοση του.

Ο Οθέλο Χάντερ πραγματοποίησε πέρσι εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό και φέτος συνεχίζει να παίζει μπάσκετ στα ίδια επίπεδα.

Έχει εμπεδώσει τον ρόλο του, είναι συνεπής στο ερυθρόλευκο πλάνο, έχει ταιριάξει στην φιλοσοφία της ομάδας, δίνει στον Ολυμπιακό αυτά που χρειάζεται από εκείνον και η παρουσία του είναι πολύτιμη μέσα στην ρακέτα, δίνοντας λύσεις σε άμυνα, επίθεση και ριμπάουντ. Τα στατιστικά του πέρσι στην Euroleague ήταν αρκετά καλά (8.2π, 61.5%δ, 4.8ρ), στην τρέχουσα σεζόν τα έχει ανεβάσει (9.5, 64.3%δ, 6ρ).

Από την στιγμή, μάλιστα, που τραυματίστηκε ο Πάτρικ Γιανγκ έχει βγει μπροστά, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την απόδοση και την αποτελεσματικότητα του κοντά στο καλάθι, κάτι που αποτυπώνεται και στους αριθμούς. Συμπεριελαμβάνοντας και το ματς με την Αναντολού Εφές όπου τραυματίστηκε το "κτήνος", ο Οθέλο Χάντερ μετράει 11 πόντους μέσο όρο, με εξαιρετικό ποσοστό στα δίποντα (39/61δ, 63.9%) και 7 ριμπάουντ σε 8 αγωνιστικές.

Ο Οθέλο Χάντερ φρόντισε να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε ο Πάτρικ Γιανγκ και πλέον με τον ερχομό του Σον Τζέιμς στον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν και πάλι δύο αθλητικούς σέντερ στο ρόστερ τους. Ας δούμε όμως αναλυτικά το τι έκανε ο Χάντερ, όσο έλλειπε ο Γιανγκ, πριν τον ερχομό του Τζέιμς.

Αναλυτικά τα οκτώ παιχνίδια:

Εφές - Ολυμπιακός: 15 πόντοι, 7/8 δίποντα, 4 ριμπάουντ (27 λεπτά συμμετοχής)

Τρίκαλα - Ολυμπιακός: 8 πόντοι, 3/5 δίποντα, 5 ριμπάουντ (10 λεπτά συμμετοχής)

Τσεντεβίτα - Ολυμπιακός: 19 πόντοι, 9/12 δίποντα, 8 ριμπάουντ (26 λεπτά συμμετοχής)

Ολυμπιακός - Κόροιβος: 12 πόντοι, 5/11 δίποντα, 11 ριμπάουντ (20 λεπτά συμμετοχής)

Ολυμπιακός - Λαμποράλ: 8 πόντοι, 4/8 δίποντα, 10 ριμπάουντ (23 λεπτά συμμετοχής)

Καβάλα - Ολυμπιακός: 13 πόντοι, 6/10 δίποντα, 8 ριμπάουντ (20 λεπτά συμμετοχής)

Ολυμπιακός - Αρμάνι: 4 πόντοι, 2/3 δίποντα, 3 ριμπάουντ (14 λεπτά συμμετοχής)

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: 9 πόντοι, 3/4 δίποντα, 7 ριμπάουντ (25 λεπτά συμμετοχής)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ