EUROLEAGUE

"Ο Σπανούλης βρήκε την φόρμα του και οδηγεί τον Ολυμπιακό"

"Ο Σπανούλης βρήκε την φόρμα του και οδηγεί τον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει βρει και πάλι τον (πολύ) καλό εαυτό του οδηγώντας τον Ολυμπιακό από νίκη σε νίκη,γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την EuroLeague.

H EuroLeague εστίασε στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας του.

Η σεζόν δεν άρχισε καλά για τον αρχηγό των "ερυθρολεύκων", ο οποίος, όμως, έχει βρει και πάλι τα πατήματα του και ηγείται και πάλι των προσπαθειών της ομάδας του. Ο Βασίλης Σπανούλης είχε μείνει στο... μηδέν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σημείωσε 16 πόντους με τον Ερυθρό Αστέρα, 19 με την Φενέρμπαχτσε, 25 με την Βαλένθια και 15 με τον Παναθηναϊκό. Ο Kill Bill στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις στην Euroleague έχει μέσο όρο 15 πόντους αποδεικνύοντας πως όταν... μυρίζει Άνοιξη και πλησιάζει το κρίσιμο σημείο της σεζόν, εκείνος έχει τον τρόπο να "μεταμορφώνεται" προς το καλύτερο.

"Βρήκε την φόρμα του την κατάλληλη στιγμή. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Οδηγεί την ομάδα του στα πλέι οφ", αναφέρεται στο... τιτίβισμα της EuroLeague που συνοδεύει το video που ακολουθεί...

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ