EUROLEAGUE

Ο Σφαιρόπουλος υπολογίζει τον Γιανγκ ενόψει Ρεάλ

Ο Σφαιρόπουλος υπολογίζει τον Γιανγκ ενόψει Ρεάλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάτρικ Γιανγκ έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον υπολογίζει για το ματς κόντρα στην Ρεάλ και θα του δώσει λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση.

Τις τελευταίες μέρες ο Πάτρικ Γιανγκ ταλαιπωρήθηκε με ίωση (βαριά ιγμορίτιδα) και υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να περάσει και ορισμένες μέρες στο νοσοκομείο, όπου του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απουσιάσει τόσο από τα παιχνίδια κόντρα σε Κολοσσό (πρωτάθλημα) και Κόροιβο (κύπελλο), όσο και από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός σέντερ έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε, πρόλαβε να λάβει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτός είναι ο λόγος που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στην Μαδρίτη.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" υπολογίζει τον Πάτρικ Γιανγκ στην αναμέτρηση, θα του δώσει ορισμένες λεπτά συμμετοχής και αναλόγως την απόδοση του ο παίκτης θα κερδίσει και περισσότερο χρόνο στον παρκέ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα λειτουργήσει στο "5" κυρίως με τους Κεμ Μπιρτς, Νίκολα Μιλουτίνοβ, συν τον Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά μέσα στο πλάνο του είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στον Αμερικανό σέντερ των Πειραιωτών.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ