EUROLEAGUE

Ο Σφαιρόπουλος στον Sport24 Radio 103.3

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÄÏÎÁ ËÅÕÊÁÄÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÄÏÎÁ ËÅÕÊÁÄÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν στον Sport24 Radio 103.3 ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, και ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στην Κωνσταντινούπολη, Γιάννη Λαμπίρη, μετά την ήττα των Πειραιωτών από την Αναντολού Εφές με 77-69 .

Για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές: " Μπορούμε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα γα το τι πρέπει να βελτιώσουμε και σε άμυνα και σε επίθεση. Κάναμε μια αρκετά καλή προσπάθεια και το ματς κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες. Κυρίως στο διάστημα από το 5' μέχρι το 10', που ήταν το χειρότερό μας. Δεθήκαμε 20 πόντους. Η Εφές πήρες μια διαφορά την οποία κράτησε μέχρι το τέλος. Δυο-τρεις φορές μειώσαμε στους 4 ή στους 2 πόντους και θα μπορούσαμε να περάσουμε μπροστά, αλλά κάποιες ολιγωρίες στην άμυνα, κάποια χαμένα ριμπάουντ και κάποια καλάθια που δεχθήκαμε επέτρεψαν στον αντίπαλο να κρατήσει αυτή την μικρή διαφορά και τελικά να πάρει το παιχνίδι. Πιστεύω ότι η ομάδα προσπάθησε. Όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν ότι μπορούσαν. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και στην άμυνα και στην επίθεση και θα βγάλουμε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι".

Για τον Γκριν και τον Μιλουτίνοφ: " Είχαμε δύο απρόοπτα. Ο Μιλουτίνοφ ένιωσε μια αδιαθεσία πριν το παιχνίδι και τον είδε ο γιατρός. Ο Γκριν ένιωσε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και προτιμήσαμε να μην ρισκάρουμε να πάθει κάτι χειρότερο και τον προφυλάξαμε. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. όπως είδατε σήμερα χρησιμοποιήθηκε όλο το ρόστερ. Όπως λέω πάντα πιστεύω σε όλα τα παιδιά και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα. Όλοι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και στην άμυνα και να αποκτήσουμε λίγο καλύτερη κυκλοφορία στην επίθεση και όλα θα πάνε καλύτερα".

Για τον επόμενο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ: " Όταν παίζεις με την πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν είναι ένα απλό τεστ, αλλά μια πρόκληση να πας να παίξεις ένα καλό παιχνίδι εκεί. Να πας εκεί για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και ότι βγει".

Αγραβάνης: "Ο Ολυμπιακός δεν επιλέγει αντιπάλους"

Από την πλευρά του, ο Δημήτηρς Αγραβάνης μίλησε για την ανάγκη που έχει ο Ολυμπιακός για ενεργοποίηση δική του και του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και τη συνέχεια των "ερυθρολεύκων" στην EuroLeague. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103.3:

Για την συμμετοχή του ίδιου και του Παπαπέτρου: " Δεν θέλω να αναφερθώ μόνο σε εμάς τους δύο. Παίζει όλη η ομάδα και προσπαθεί για το καλύτερο. Το είδαμε από την αρχή του παιχνιδιού που μπήκαμε δυνατά και πήραμε μια μικρή διαφορά. Στο πεντάλεπτο που η Εφές έπαιξε με δύο τεσσάρια έτρεξε πολύ και εκεί πήρε την διαφορά και στην ουσία εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, επειδή στα άλλα δεκάλεπτα ήμασταν ισόπαλοι. Στο τέλος κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, φτάσαμε στους 4 και στους 2 πόντους, αλλά είχαμε κάποιες λάθος επιλογές και δεν μπορέσαμε να κοντράρουμε κι άλλο τον αντίπαλο και να παλέψουμε για την νίκη".

Για το διάστημα που η ομάδα έπαιξε χωρίς τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη: " Σίγουρα ο Βασίλης και ο Γιώργος είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της ο μάδας, αλλά έχουμε και παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να βγουν μπροστά και να βάλουν μεγάλα σουτ. Εκείνο το σχήμα πήγε καλά,. Μειώσαμε στους δύο πόντους. Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη , αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι μια ήττα που δεν μας πονάει, αλλά πρέπει να κρατήσουμε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά από αυτό το ματς".

Για την συνέχεια: " Ο Ολυμπιακός δεν επιλέγει ποτέ αντιπάλους. Δεν έχει προτίμηση ποτέ σε κανέναν Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε με όποιον αντίπαλο κι αν παίξουμε".

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου: " Ο Ιωάννης έχει γενέθλια σήμερα. Του κάναμε μια έκπληξη σήμερα ως ομάδα. Θέλουμε να είναι πάντα υγιής, για ν αβοηθήσει και αυτός την ομάδα να φτάσει ψηλά και φέτος".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ