EUROLEAGUE

Ο Σφαιρόπουλος αποφασίζει για το αν θα πάρει στην Μαδρίτη τον Γιανγκ

Ο Σφαιρόπουλος αποφασίζει για το αν θα πάρει στην Μαδρίτη τον Γιανγκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάτρικ Γιανγκ επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ξεπέρασε τον πυρετό που τον ταλαιπώρησε, αλλά είναι αμφίβολος ενόψει Μαδρίτης. Την Τρίτη (11/10) θα αποφασίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (12/10, 22:00), με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την Ρεάλ στην Μαδρίτη, για την πρεμιέρα της φετινής και ανανεωμένης Euroleague.

O Πάτρικ Γιανγκ επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε (βαριάς μορφής ιγμορίτιδα και υψηλό πυρετό). Όμως, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αποφασίσει την Τρίτη (11/10), μετά το τέλος της αναμέτρησης, το αν θα πάρει μαζί του στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Μαδρίτη τον Πάτρικ Γιανγκ, καθώς ο Αμερικανός σέντερ δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Πάντως, οι πιθανότητες να ταξιδέψει στην Ισπανία είναι υπέρ του παίκτη. Στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων" επέστρεψε και ο Γιάννης Αθηναίου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Μαδρίτη, θα αναχωρήσει την Τρίτη (11/10) το απόγευμα (16:05).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ