EUROLEAGUE

Ο Πρίντεζης θα παίξει με ΤΣΣΚΑ μόνο αν τίθεται ενδεχόμενο πρόκρισης

Ο Πρίντεζης θα παίξει με ΤΣΣΚΑ μόνο αν τίθεται ενδεχόμενο πρόκρισης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πρίντεζης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος στο πέλμα. Θα παίξει με ΤΣΣΚΑ μόνο στο ενδεχόμενο που θα υπάρχει ενδεχόμενο πρόκρισης. Προπονήθηκε και πάλι ο Λοτζέσκι.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του TOP-16, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται την Παρασκευή (8/4, 21:45) στο ΣΕΦ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κανονικά μαζί με την ομάδα προπονήθηκε ο Ματ Λοτζέσκι, για ακόμη μία μέρα. Ο Αμερικανός σουτέρ αισθάνεται καλά και είναι αυξημένες οι πιθανότητες να τον δούμε στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση ύστερα από απουσία που άγγιξε τους δύο μήνες. Τελευταία του συμμετοχή στην Euroleague ήταν στις 12 Φεβρουαρίου στην Μόσχα, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται με τραυματισμό στο πέλμα. Συγκεκριμένα έχει υποστεί Πελματιαία Απονευρωσίτιδα. Για να ξεπεράσει 100% το πρόβλημα του χρειάζεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, αλλά αν τίθεται ενδεχόμενο πρόκρισης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, κάτι που οι "ερυθρόλευκοι" θα το ξέρουν από την Πέμπτη, τότε ο Έλληνας φόργουορντ θα "σφίξει" τα δόντια και θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση κόντρα στους Ρώσους. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ξεκουραστεί ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τα ελληνικά playoffs.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ