EUROLEAGUE

Ο Ουίλτζερ συμπληρώνει τον Πρίντεζη

Ο Ουίλτζερ συμπληρώνει τον Πρίντεζη
EUROKINISSI

Ο Κάιλ Ουίλτζερ εξελίσσεται σε ένα πολύτιμο στήριγμα στον Γιώργο Πρίντεζη, όπως απέδειξε και στον θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν εκείνος που έβαλε την υπογραφή του στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ , αλλά οι "ερυθρόλευκοι" στην 22η "στροφή" της EuroLeague πήραν πολλά από πολλούς κι ένας εξ αυτών ήταν ο Κάιλ Ουίλτζερ που βρίσκει τον ρόλο τον στην "ερυθρόλευκη" μηχανή.

Ο Ολυμπιακός για ακόμη μία σεζόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και τα πιο σοβαρά προβλήματα που κλήθηκαν να λύσουν οι "ερυθρόλευκοι¨ είχαν σχέση με τη θέση "4". Ο Κιμ Τιλί στην πρεμιέρα της EuroLeague είδε την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα - αλλά πλέον ανεβάζει "στροφές" και συμμετέχει στο κομμάτι των προπονήσεων της ομάδας του που δεν περιλαβάνει επαφές - ενώ ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει τεθεί νοκ άουτ ως το τέλος της σεζόν.

Κάπου στο ενδιάμεσο διάστημα που μεσολάβησε από τους δύο τραυματισμούς οι "ερυθρόλευκοι" προέβησαν στην απόκτηση του Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος παρά τον... άχαρο ρόλο που έχει, ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του και φροντίζει, ώστε ο Γιώργος Πρίντεζης να έχει "ανάσες" και να επιβαρύνεται λιγότερο. Ο Κάιλ Ουίλτζερ έχει αδυναμίες στο παιχνίδι του - ειδικά στην άμυνα - διανύει την 2η επαγγελματική του σεζόν και αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Στο βιογραφικό του Καναδού, όμως, ξεχωρίζουν οι συστάσεις για το πολύ καλό του σουτ αι αυτό το στοιχείο έχει αρχίσει να το ξεδιπλώνει.

Ο Ουίλτζερ συμπληρώνει τον Πρίντεζη
EUROKINISSI

Ο Κάιλ Ουίλτζερ προσφέρει κυρίως στον Ολυμπιακό με το καλό του σουτ, καθώς τα χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά από εκείνα του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά όπως προαναφέραμε ο ρόλος του είναι... άχαρος, καθώς μέσα σε μικρό χρόνο συμμετοχής και ερχόμενος από τον πάγκο, καλείται να δώσει τους πόντους που χρειάζεται η ομάδα του.

Ο Καναδός, όμως, με τις εμφανίσεις τους δείχνει πως αποτελεί ένα πρότζεκτ που αξίζει να "δουλευτεί" και το απέδειξε και απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στo WiZink Center αγωνίστηκε σαν μπαρουτοκαπνισμένος στην EuroLeague. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ σε 14:27 συμμετοχής πρόλαβε να σημειώσει 12 πόντους με 3/5 τρίποντα. Ο Κάιλ Ουίλτζερ σε 16 συμμετοχές στην EuroLeague σουτάρει με 46,2% (18/39) πίσω από την γραμμή των 6.75 μέτρων, ενώ στα τελευταία πέντε μάτς έχει 11/21 τρίποντα (2/4 με τη Μακάμπι, 3/5 με την Χίμκι, 2/3 με τον Ερυθρό Αστέρα, 1/4 με την Φενέρμπαχτσε και 3/5 με την Ρεάλ Μαδρίτης). Ο Ουίλτζερ εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνονται, πρωταγωνιστεί πλέον και σε highlight και κυρίως βοηθάει την ομάδα του να μην μείνει από... ανάσες στον μαραθώνιο που τρέχει.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ