EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ρόμπερτς της Πόλης και του ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ρόμπερτς της Πόλης και του ΟΑΚΑ
EUROKINISSI

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς έδωσε λίγα στον Ολυμπιακό στα ματς με την Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ, αλλά στο Κάουνας καλείται να βγει μπροστά.

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς έμεινε... σιωπηλός στα δύο πρώτα ματς της προημιτελικής σειράς της EuroLeague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ζάλγκιρις, αλλά στο Κάουνας αρχής γενομένης από το Game 3 (20:00 LIVE Blog από το Sport24.gr) οι "ερυθρόλευκοι" θα χρειαστούν να τον ακούσουν να φωνάζει "παρών".

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ στα δύο ματς στο ΣΕΦ δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του, καθώς έμεινε στα... ρηχά, με τους "ερυθρόλευκους" πάντως να βρίσκουν πολλές λύσεις για ακόμη μία φορά από τον Βαγγέλη Μάντζαρη,ο οποίος έδειξε το καλό του πρόσωπο.

Ο Ρόμπερτς στο Game 1 της σειράς (5 πόντοι, 2/3 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/2 βολές, 1 ριμπάουντ σε 13:27) φορτώθηκε με τρία φάουλ σε σε 3:21, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπει στο πνεύμα του αγώνα, ενώ χαμηλές ήταν και οι πτήσεις του και στην πρώτη νίκη της ομάδας του την φετινή σεζόν επί της Ζάλγκιρις .

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ρόμπερτς της Πόλης και του ΟΑΚΑ
EUROKINISSI

Η απόδοση του Μπράιαν Ρόμπερτς κατά την διάρκεια της σεζόν χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τις καλύτερες εμφανίσεις τους τις έχει πραγματοποιήσει σε δύο από τις πιο "καυτές" έδρες της EuroLeague: στην Ulker Sports Arena και στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στην παράταση επί της Φενερμπαχτσε με 90-83, πάτησε παρκέ για 29:13, σημείωσε 21 πόντους (3/8 δίποντα, 5/7 τρίποντα), πήρε 4 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκλεψε 1 μπάλα, υπέπεσε σε 2 λάθη και μοιράστηκε μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη - ο οποίος είχε αναλάβει δράση στο έξτρα πεντάλεπτο - το βραβείο του MVP της αναμέτρησης.

Ο Ρόμπερτς, όμως, είχε ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας του και στην... άλωση του ΟΑΚΑ με 87- 85 πάλι στην παράταση, καθώς σε 20:11 συμμετοχής είχε σημειώσει 18 πόντους (1/1 δίποντο, 4/4 τρίποντα, 4/5 βολές), ενώ στη συγκομιδή του είχε και 2 ριμπάουντ. Στα... highlights του Αμερικανού μάλιστα ήταν και το τρίποντο που είχε σημειώσει για το 82-84 στο 43:56 μπροστά από τον Κρις Σίνγκλετον.

Η Zalgirio Arena αποτελεί μία από τις πιο "καυτές" έδρες της EuroLeague - οι γηπεδούχοι βέβαια απέναντι στον Ολυμπιακό θα έχουν στο πλευρό τους 2.000 λιγότερες... φωνές - και ο Μπράιαν Ρόμπερτς έχει δείξει πως σε... αφιλόξενο περιβάλλον γίνεται πιο επιθετικός και βοηθάει περισσότερο την ομάδα του. Ο Ολυμπιακός μετά των απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας έχει μπροστά δύο κρίσιμες "μάχες" και θα χρειαστεί τον... στρατιώτη Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος είναι και ένας από τους παίκτες που θα κληθούν να σταματήσουν τον κινητήριο μοχλό της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Κέβιν Πάνγκος.

Photo creditis: Eurokinisisi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ