EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός δεν είναι στο Βελιγράδι για φιλικό

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Βελιγράδι για το ματς με τον "αδελφό" Ερυθρό Αστέρα, αλλά οι Πειραιώτες ξέρουν πως έχουν να δώσουν σκληρή μάχη, καθώς οι Σέρβοι "καίγονται" για την νίκη. "Παρών" ο Λοτζέσκι, θέλει να παίξει ο Σπανούλης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Νότης Ψιλόπουλος

Η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (21/3, 15:35) από την Αθήνα (με την AIR Serbιa) και σε περίπου μιάμιση ώρα έφτασε στο ζεστό Βελιγράδι, καθώς η θερμοκρασία είναι στους 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" προπονήθηκαν το πρωί στο ΣΕΦ και ακολούθως ταξίδεψαν για το Βελιγράδι. Ο εορτάζων Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε 50 έτη ζωής, έδωσε ρεπό για ξεκούραση στην ομάδα το απόγευμα και παράλληλα έγινε δέκτης ευχών για τα γενέθλια του. Το πρωί της Τετάρτης (22/3), οι Πειραιώτες θα πάνε στην επιβλητική Kombank Arena (18.386), την εντυπωσιακή έδρα του Ερυθρού Αστέρα, για το καθιερωμένο χαλάρωμα τους, κάνοντας ασκήσεις και δοκιμάζοντας σουτ.

Λίγο πριν την προσγείωση στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός δεν είναι στο Βελιγράδι για φιλικό

Ολυμπιακός και Αστέρας "καίγονται" για την νίκη

Μπορεί οι σχέσεις των δύο συλλόγων να είναι ιδιαίτερα ζεστές, καθώς υπάρχει "αδελφοποίηση" μεταξύ των οπαδών τους, αλλά το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι της Τετάρτης (23/3, 20:00) δεν θα έχει φιλικό χαρακτήρα και αυτό το γνωρίζουν καλά στο μεγάλο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός (18-8 ρεκόρ) θέλει την νίκη για να "αγκαλιάσει" το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας (σε αντίθετη περίπτωση θα κινδυνεύσει να το χάσει), δείχνοντας αντίδραση ύστερα από την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Γαλατάσαραϊ, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας (15-11 ρεκόρ) θέλει πάση-θυσία το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague.

Πριν την έναρξη του ματς, είναι σίγουρο πως οι Πειραιώτες θα πάρουν το χειροκρότημα των Σέρβων φιλάθλων, το πιθανότερο είναι πως θα ακούσουν και συνθήματα στην ελληνική γλώσσα που θα τους επευφημούν, αλλά κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, θα αισθανθούν την "καυτή" και φημισμένη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα. Άλλωστε, είναι όνειρο (και υπέρβαση) για εκείνους η συμμετοχή στα playoffs της EuroLeague, οπότε βλέπουν και θέλουν μόνο νίκη απέναντι στον "αδερφό" Ολυμπιακό.

Σίγουρη η συμμετοχή του Λοτζέσκι, θέλει να παίξει ο Σπανούλης

Στα αγωνιστικά, η συμμετοχή του Ματ Λοτζέσκι στην αναμέτρηση θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Ο Αμερικανός σουτέρ αισθάνεται καλύτερα και έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Νιώθει καλά, δείχνει πως είναι σε θέση να αγωνιστεί και είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει να ταλαιπωρείται με πυρετό. Είναι καλύτερα, ο πυρετός έχει πέσει (είχε φτάσει 38,5), αλλά δεν έχει ξεπεράσει στο 100% το πρόβλημα του. Δείχνει κάπως καταβεβλημένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες, αλλά είναι γνωστό το πάθος και η θέληση του να μην χάνει τα παιχνίδια. Αυτός είναι και ο λόγος που ακολούθησε την αποστολή στο Βελιγράδι. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αρχηγός του Ολυμπιακού το πρωί, ανήμερα της αναμέτρησης, και αν αισθάνεται καλύτερα, τότε θα τον συμπεριλάβει στην 12άδα για το παιχνίδι. Σε αντίθεση περίπτωση, θα πάρει την θέση του ο Γιάννης Αθηναίου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ