EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός έτοιμος για την επιστροφή στις νίκες

Ο Ολυμπιακός έτοιμος για την επιστροφή στις νίκες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με την Νταρουσάφακα την Παρασκευή (2/12, 19:00). Στόχος των "ερυθρολεύκων" η επιστροφή τους στις νίκες. Προσοχή στον Ουοναμέικερ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τους Πειραιώτες την Παρασκευή (2/12, 19:00) να αντιμετωπίζουν την Νταρουσάφακα στην Τουρκία. Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (1/12) χωρίς προβλήματα. Στόχος τους η επιστροφή στις νίκες, κάνοντας το ρεκόρ τους 6-4, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Μακάμπι.

Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο θέλουν να... ρεφάρουν την εκτός προγράμματος ήττας τους από την Μακάμπι στο ΣΕΦ με "διπλό" μέσα στο "σπίτι" της Νταρουσάφακα, η οποία έχει το ίδιο ρεκόρ (5-4) με τους Πειραιώτες.

Οι Τούρκοι παρουσιάζουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους στην τρέχουσα σεζόν και δεν διαθέτουν και την πιο ισχυρή έδρα στην EuroLeague, έχοντας ηττηθεί στην Τουρκία τόσο από την Εφές, όσο και από την Αρμάνι Μιλάνο. Παράλληλα, όμως, είναι και η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ολυμπιακός θα θελήσει να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να βγάλει "σκληράδα" στην άμυνα από την έναρξη της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες θα έχουν στόχο να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά και να πάρουν σωστές αποφάσεις στο σετ-παιχνίδι, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στην άμυνα, οι "ερυθρόλευκοι" θα στρέψουν την προσοχή τους πάνω στον "δαιμόνιο" Αμερικανό γκαρντ, Μπραντ Ουοναμέικερ (14.3π, 5.1 ασίστ), ο οποίος είναι ο κινητήριος μοχλός της Νταρουσάφακα, αλλά και στους Αντριέν Μοερμάν (το "4άρι" τους, με 10.6 πόντους και 5.8 ριμπάουντ) και Ουίλ Κλάιμπερν (παίζει στο "3", έχοντας μέσο όρο 13.2 πόντους).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ