EUROLEAGUE

Ο Ντέιβις είχε προειδοποιήσει τον Ολυμπιακό

Ο Ντέιβις είχε προειδοποιήσει τον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Ο Μπράντον Ντέιβις υπέγραψε την εκτός έδρας νίκη της Ζάλγκιρις επί του Ολυμπιακού, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο στην EuroLeague πληγώθηκε από τον Αμερικανό σέντερ της λιθουανικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ζάλγκιρις στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague, καθώς η πρωταθλήτρια Λιθουανίας έκανε το μπρέικ και η νίκη της είχε την υπογραφή του Μπράντον Ντέιβις.

Ο 27χρονος Αμερικανός σέντερ το βράδυ της Τετάρτης (18/4) κυριάρχησε στις δύο ρακέτες του ΣΕΦ, καθώς νίκησε τις περισσότερες από τις "μάχες" που με τους Τζαμέλ ΜακΛίν και Νίκολα Μιλουτίνοβ εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Σέρβου στο γόνατο, ο οποίος μάλιστα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον δεύτερο αγώνα της σειράς. .

Ο Μπράντον Ντέιβις πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με την Ζάλγκιρις - η οποία έχει φροντίσει να τον "δέσει" στο Κάουνας ως το 2020 - μιας και σε 34:02 συμμετοχής έγραψε στην στατιστική του 21 πόντους (8/15 δίποντα, 5/5 βολές), 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 3 τάπες συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Ντέιβις μάλιστα αποχώρησε από το ΣΕΦ έχοντας πραγματοποιήσει έξι ρεκορ καριέρας στην EuroLeague (σε rannking, πόντους, επιθετικά ριμπάουντ, ριμπάουντ, τάπες και χρόνο συμμετοχής).

Ο Ντέιβις είχε προειδοποιήσει τον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε το... αντίδοτο απέναντι στον Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος είχε προειδοποιήσει τους "ερυθρόλευκους" στο ματς της κανονικής διάρκειας της EuroLeague στο ΣΕΦ . Ο Ντέιβις στην αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής - από την οποία απουσίασαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Τζαμέλ ΜακΛίν και Κιμ Τιλί - είχε σημειώσει 18 πόντους (4/7 δίποντα, 10/11 βολές), ενώ στην συγκομιδή του είχε επίσης 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 4 κλεψίματα (ρεκόρ καριέρας), 4 λάθη και 1 μπλοκ.

Ο σέντερ της Ζάλγκιρις στον πρώτο προημιτελικό αγώνα έκανε πάλι το step up, καθώς βρήκε απέναντί του (πάλι) μία πληγωμένη "ερυθρόλευκη" φροντ λάιν και δεν άφησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ανεκμετάλλευτη. Ο Ολυμπιακός ενόψει του δεύτερου αγώνα της σειράς (20/4, 21:15) της σειράς καλείται να προστατεύσει το καλάθι του περιορίζοντας (και) την δράση του Μπράντον Ντέιβις,ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να μην βρεθεί με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ