EUROLEAGUE

Ο Ιάπωνας θαυμαστής του Σπανούλη!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ήρθε στην Ελλαδα για να φωτογραφίσει αγώνες ιστιοπλοΐας και βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον Βασίλη Σπανούλη! Διαβάστε ποιος είναι ο Νομούρα Γιοσιχίρο, ο Ιάπωνας θαυμαστής του "Kill Bill".

Τον λένε Νομούρα Γιοσιχίρο και δηλώνει φανατικός θαυμαστής του Βασίλη Σπανούλη. Όταν λοιπόν η δουλειά του τον έφερε στα μέρη μας για την φωτογραφική κάλυψη του "28th Athens International Sailing Week 2018", όχι μόνο δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον "Kill Bill", αλλά έφτιαξε και ολόκληρο άλμπουμ με τις φωτογραφίες που τράβηξε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Μπάμπεργκ!

" Μου αρέσει το μπάσκετ πάρα πολύ. Στην Ιαπωνία το 2006 παρακολούθησα με την γυναίκα μου το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τότε η Εθνική Ελλάδος είχε κερδίσει τις ΗΠΑ, είχε πάρα πολύ καλή ομάδα! Σπανούλης, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης... Φοβεροί παίκτες!", δήλωσε ο Ιάπωνας φωτογράφος στη μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο Olympiacosbc.gr, μιλώντας μάλιστα στα ελληνικά.

" Έχω έρθει στην Αθήνα για δουλειά, για το Athens International Sailing Week. Είμαι φωτογράφος. Και επειδή παρακολουθώ πάντα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και είμαι μεγάλος θαυμαστής του Σπανούλη ήρθα να δω την αναμέτρηση. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης από παλιά! Είναι καλλιτέχνης!", πρόσθεσε ο Νομούρα Γιοσιχίρο, που αποκάλυψε στο σάιτ του Ολυμπιακού και το λόγο που γνωρίζει ελληνικά:

" Με την γυναίκα που παρακολουθούμε κάθε καλοκαίρι αρχαία τραγωδία και κωμωδία. Οπότε πριν 11 χρόνια αποφασίσαμε να μάθουμε ελληνικά. Ακόμη συνεχίζουμε τα μαθήματα", εξήγησε.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ