EUROLEAGUE

Ο Γκριν πονάει και δύσκολα θα παίξει με ΤΣΣΚΑ

Ο Γκριν πονάει και δύσκολα θα παίξει με ΤΣΣΚΑ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει ΤΣΣΚΑ, αλλά ο Έρικ Γκριν έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς πονάει στον δικέφαλο και δύσκολα θα καταφέρει να παίξει στην Μόσχα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (7/4, 20:00) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, για την τελευταία αγωνιστική της EuroLeague. Σε ένα ματς που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί και κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Έρικ Γκριν δεν συμμετείχε στην προπόνηση, έχοντας απουσιάσει και από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Ένας τραυματισμός τον οποίο και υπέστη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην Εφές στην Πόλη.

Η συμμετοχή του Έρικ Γκριν (10π, 39.8% τρίποντα) στην αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ χαρακτηρίζεται εξαιρετική αμφίβολη, με τους Πειραιώτες να μην θέλουν και να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο ματς, καθώς έρχονται και οι προημιτελικοί της EuroLeague και θέλουν τον Αμερικανό γκαρντ να είναι απολύτως υγιής.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ