EUROLEAGUE

Ο Γιανγκ, ο Χάκετ και τα... σουβλάκια

Ο Γιανγκ, ο Χάκετ και τα... σουβλάκια

Η Euroleague υπέβαλε τους Πάτρικ Γιανγκ και Ντάνιελ Χάκετ σε μίνι ανάκριση με σκοπό να μάθει ποιος από τους δύο είναι καλύτερα ενημερωμένος για τη νέα του ομάδα. Μαζί ρωτήθηκαν για την Αθήνα και τις ομορφιές της (video).

Ο Πάτρικ Γιανγκ και ο Ντάνιελ Χάκετ άφησαν την Κωνσταντινούπολη και το Μιλάνο αντίστοιχα, για να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό. Δεν τους λες και πολυταξιδεμένους τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, αφού η Ελλάδα είναι μόλις ο τρίτος σταθμός της καριέρας τους, με τις ΗΠΑ να λειτουργούν ως αφετηρία για αμφότερους. Η Euroleague ανέλαβε χρέη... ανακριτή, προσπαθώντας να διαπιστώσει ποιος είναι καλύτερα ενημερωμένος για τον Ολυμπιακό, την Αθήνα και τη ζωή στα μέρη μας.

Το πρώτο πράγμα που κλήθηκαν να κατονομάσουν αμφότεροι ήταν ένα μνημείο της Αθήνας που γνωρίζουν. Κι εκεί ο σέντερ των "ερυθρολεύκων" ήταν ο πιο γρήγορος, για να πει "η Ακρόπολη", με τον Ντάνιελ Χάκετ να απαντά το ίδιο, αλλά όχι έγκαιρα. Στην επόμενη ερώτηση πάντως, περί του πληθυσμού της πρωτεύουσας, ο πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο έπεσε... μέσα, κάνοντας λόγο για τέσσερα εκατομμύρια. Όσο για τον Πάτρικ Γιανγκ; Απάντησε πως είναι μόλις δύο εκατομμύρια.

Μπορούν να ονομάσουν ένα παραδοσιακό φαγητό της Ελλάδας; "Σουβλάκι", είπε γεμάτος χαμόγελο ο 23χρονος σέντερ, ο οποίος πρόσθεσε πως " είναι αρκετά καλό". Από την πλευρά του, ο 28χρονος γκαρντ αποκάλυψε πως θα απαντούσε τη χωριάτικη σαλάτα, ξεσπώντας σε γέλια.

Εκεί όπου πάντως έδωσαν ρεσιτάλ, ήταν όταν τους ζητήθηκε να πουν κάποια λέξη στα ελληνικά. " Πάμε, ωραία, αριστερό, καλημέρα, καληνύχτα", ήταν όσα είπαν οι δυο νεοαποκτηθέντες παίκτες, με τον Γιανγκ να παίρνει τον πόνο γιατί είπε τα τρία εξ αυτών (ωραία, καλημέρα, καληνύχτα).

Ο Γιανγκ, ο Χάκετ και τα... σουβλάκια

Ο Βασίλης Σπανούλης", είπε δίχως να το σκεφτεί ο Ντάνιελ Χάκετ, με τον Πάτρικ Γιανγκ να παίρνει το αίμα του πίσω λέγοντας (ορθώς) πως ο πιο παλιός παίκτης στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Για να έρθει η απάντηση από τον Ιταλό πόιντ γκαρντ, σε ερώτηση για το ποιος είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. " Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι" απάντησε αποφεύγοντας την... παγίδα.

Το παιχνίδι έφτασε στο "Χ" με την ερώτηση " ποια είναι τα χρώματα του Ολυμπιακού", πριν πάμε στην ερώτηση που θα κρίνει τον νικητή. Πότε ιδρύθηκε ο Ολυμπιακός; Ο Ντάνιελ Χάκετ κοντοστάθηκε για να σκεφτεί, με τον Αμερικανό σέντερ να τον προλαβαίνει απαντώντας " το 1925", για να πάρει τη νίκη (με 5-4) και να αρχίσει τους πανηγυρισμούς.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ