EUROLEAGUE

Ο Έισι Λο επιστρέφει στον Πειραιά

Ο Έισι Λο επιστρέφει στον Πειραιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έισι Λο λατρεύεται από τους φίλους του Ολυμπιακού και μέσω του Instagram φρόντισε να τους ενημερώσει ότι σύντομα θα επιστρέψει στον Πειραιά!

Η μεταγραφή του Έισι Λο στα μισά της σεζόν 2011-12 ήταν από τις κινήσεις που άλλαξαν τη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός πρόσφερε πολλά τους "ερυθρόλευκους", πανηγύρισε δύο φορές την κατάκτηση της EuroLeague, πήρε κι ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, ωστόσο η καριέρα του ολοκληρώθηκε άδοξα λόγω τραυματισμών.

Όπως και να έχει, ο Λο λατρεύεται από τους φίλους του Ολυμπιακού. Πρόσφατα, έγραψε ένα μήνυμα στο Instagram, με αφορμή τα αρνητικά αποτελέσματα των "ερυθρόλευκων". " Μπορεί να πέσεις 7 φορές, θα σηκωθείς 8!", ανέφερε ο Αμερικανός, που μερικές ώρες αργότερα ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τα μηνύματα αγάπης και παράλληλα τους ενημέρωσε ότι σύντομα θα επισκεφτεί τον Πειραιά για να δει την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους της!

" Ευχαριστώ για την αγάπη σας. Πολύ πολύ σύντομα στον Πειραιά με την κόρη μου", αναφέρει το Instagram Story του Έισι Λο.

Ο Έισι Λο επιστρέφει στον Πειραιά
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ