EUROLEAGUE

Ο... άχαστος Ερικ Γκριν και το τρίποντο του Γιανγκ από το κέντρο!

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε ένα VIDEO διάρκειας εννέα λεπτών από την προπόνηση του Ολυμπιακού, με τους Σπανούλη - Γκριν να σουτάρουν και τον Γιανγκ να βάζει τρίποντο από το κέντρο.

Το τελευταίο δεκάλεπτο της προπόνησης του Ολυμπιακού στο Sinan Erdem Dome ήταν πολύ χαλαρό. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου μοιράστηκαν στις δυο μπασκέτες του γηπέδου στο οποίο θα διεξαχθεί το Final Four, με τους Έρικ Γκριν - Βασίλη Σπανούλη - Νίκολα Μιλουτίνοφ να σουτάρουν στη μία τρίποντα, βολές και χουκ κοντά στο καλάθι.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Χάρης Σταύρου

Όπως είδατε στο LIVE VIDEO του EuroLeague Greece και μπορείτε να δείτε ξανά, ο Γκριν ήταν άχαστος από τη γραμμή του τριπόντου, ο "Kill-Bill" προπονήθηκε στις βολές και στο φινάλε ο Πάτρικ Γιανγκ πήρε τη μπάλα στο κέντρο, σούταρε και την έστειλε (με τη βοήθεια του ταμπλό) να συναντήσει το διχτάκι (στο 7:16 του video).

Στη συνέχεια οι παίκτες του Πρωταθλητή Ελλάδας αποχώρησαν για τις καθιερωμένες μίνι συνεντεύξεις με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του Final Four και εκείνοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τους αντικατέστησαν για να ξεκινήσουν το δικό τους πρόγραμμα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ