EUROLEAGUE

Ντεμπούτο για Ουόρικ με Λαμποράλ Κούτσα

Ντεμπούτο για Ουόρικ με Λαμποράλ Κούτσα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός δίνει "τελικό πρόκρισης" την Παρασκευή απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα (4/3, 21:45), με τον Χακίμ Ουόρικ να κάνει το ντεμπούτο του. Ερωτηματικό ο Ντάνιελ Χάκετ. Νέες εξετάσεις για τον Ματ Λοτζέσκι.

Μετά από δύο σερί ήττες, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα (4/3, 21:45) για να διατηρήσει τις ελπίδες για πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague. Οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφουν στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, η οποία θα παραταχθεί κατά τα φαινόμενα δίχως τον Γιάννη Μπουρούση, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Κόντρα στην ισπανική ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Χακίμ Ουόρικ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είδε με πολιτικά την αναμέτρηση με την Καβάλα, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα είναι "παρών", έτοιμος να βοηθήσει το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο βαθμός ετοιμότητάς του είναι μεν μικρός, αλλά τέτοιες ώρες ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάθε πιθανή βοήθεια για να επιστρέψει στις νίκες και να ξαναμπεί γερά στο κόλπο της πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague. Από την άλλη, παραμένει ερωτηματικό πότε θα ενσωματωθεί στο εν Ελλάδι ρόστερ των Πειραιωτών, αφού ο τεχνικός της ομάδας δεν έχει καταλήξει στον παίκτη που θα αντικατασταθεί.

Τα προβλήματα βέβαια δεν απουσιάζουν για τους "ερυθρόλευκους", αφού νοκ άουτ έχει τεθεί ο Ματ Λοτζέσκι. Ο έμπειρος φόργουορντ παραμένει στα "πιτς" τις τελευταίες δέκα ημέρες λόγω ιογενούς λοίμωξης και θα κάνει νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο την έχει ξεπεράσει. Πιθανότητα να προλάβει τον αγώνα με την ισπανική ομάδα δεν υπάρχει, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να περιμένει την επιστροφή του στη δράση για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, με την Μπάμπεργκ.

Παρεμπιπτόντως, ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος απουσίαζε από το παιχνίδι με την Καβάλα. Ο Ιταλός πλεϊμέικερ τραυματίστηκε στον αστράγαλο (ελαφρύ διάστρεμμα) στην προπόνηση της Κυριακής (28/2) και προτιμήθηκε να μην πιεστεί κόντρα στην Καβάλα. Κι αυτό γιατί οι αγώνες που ακολουθούν είναι πολύ πιο κρίσιμοι ειδικά στη Euroleague. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παρουσίας του στη δωδεκάδα του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα είναι αυξημένες, αφού και χθες κόντρα στην Καβάλα αν υπήρχε ανάγκη θα αγωνιζόταν, αλλά περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν με σιγουριά την Τετάρτη (2/3).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ