EUROLEAGUE

Η σκουληκομυρμηγκότρυπα του Ντε Μιγκέλ

Η σκουληκομυρμηγκότρυπα του Ντε Μιγκέλ

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ινάκι Ντε Μιγκέλ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ρεάλ, τονίζοντας πως η ομάδα του Πειραιά είναι οικογένειά του. Ακούστε τον Ισπανό να λέει σκουληκομυρμηγκότρυπα.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ινάκι Ντε Μιγκέλ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στη Μαδρίτη Μιχάλη Στεφάνου.

O Iνάκι Ντε Μιγκέλ αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί ακόμα και σήμερα με τους πρωταθλητές Ελλάδας, την αποψινή αναμέτρηση για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός, ενώ θυμήθηκε και τα… ελληνική που είχε μάθει την περίοδο που φόρεσε τα «ερυθρόλευκα».

«Νιώθω τον Ολυμπιακό σαν οικογένειά μου. Πέρασα υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό. Δεν σταμάτησα να έχω επαφές με τους Τόμιτς, Σταυρόπουλο και τους ανθρώπους της ομάδας. Όποτε μπορώ έρχομαι στην Ελλάδα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι καλύτεροι», υποστήριξε ο Ινάκι Ντε Μιγκέλ.

Για τον αποψινό αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός: «Είναι μεγάλη βραδιά απόψε. Τότε (σ.σ για τον αγώνα του 2000) χάσαμε το παιχνίδι για κάποιες άστοχες βολές. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι, θα χαρώ λίγο περισσότερο αν νικήσει ο Ολυμπιακός».

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε το παιχνίδι. Σκουληκομυρμηγκότρυπα. Αντε γαμ… μα…», είπε ο Ντε Μιγκέλ γελώντας σε ερώτηση αν θυμάται τα ελληνικά που είχε μάθει.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ