EUROLEAGUE

Ντάνστον: "Μπορούμε να επιστρέψουμε στη Μαδρίτη"

Ντάνστον: "Μπορούμε να επιστρέψουμε στη Μαδρίτη"
INTIME SPORTS

Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε στο Euroleague Greece για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ και τόνισε πώς οι Πειραιώτες μπορούν να ισοφαρίσουν τη σειρά και να επιστρέψουν στη Μαδρίτη.

Αποστολή στη Μαδρίτη: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς οι Ισπανοί χρειάζονται ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν το "εισιτήριο" για το φάιναλ-φορ που γίνεται στο Μιλάνο.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε στο Euroleague Greece για τις αναμετρήσεις των "ερυθρολεύκων" με τη Ρεάλ και τόνισε πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να επιστρέψει για πέμπτο ματς στη Μαδρίτη. Αρκεί, βέβαια όπως δήλωσε να βάλει τα ελεύθερα σουτ και να παίξει την άμυνα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού (17/4) αγώνα.

" Χρειάζεται ομαδική δουλειά. Όλοι να είμαστε πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Θα πρέπει να βάλουμε κάποια σουτ, τα οποία χάσαμε και να παίξουμε την άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Μόνο έτσι θα έχουμε πιθανότητες για να προκριθούμε στο φάιναλ-φορ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να κλέψουμε και αυτόν τον αγώνα", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Δημιουργήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο τις προϋποθέσεις για αυτό. Να πάρουμε ριμπάουντ και όπως είπα να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ, τα οποία χάσαμε σήμερα (17/4). Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα και το ξέρουν όλοι αυτό. Δεν γνωρίζει κανείς το πώς θα εξελιχθεί η σειρά, αλλά εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε".

Για τα... τερτίπια του Ρούντι Φερνάντεθ στα δύο πρώτα ματς, ο Μπράιαντ Ντάνστον δήλωσε: " Προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει, να βγάλουμε από το μυαλό μας αυτό που έχουμε σχεδιάσει και θέλουμε να εφαρμόσουμε. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα".

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να επιστρέψει στη Μαδρίτη για το πέμπτο ματς, όπου και θα κριθεί η πρόκριση στο φάιναλ-φορ. " Το πιστεύω ότι το μπορούμε αυτό. Αν παίξουμε την άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούμε".

Σε ερώτηση για το ποιος αντίπαλος τους δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα είπε: " Πιστεύω ότι ο εαυτός μας. Δεν κάναμε καλά κάποια πράγματα που θέλαμε και ηττηθήκαμε". Για την απουσία του Σέντρικ Σίμονς: " Έχουμε παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν την απουσία ενός αθλητή. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όσο πιο καλά μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Κοιτάζουμε, λοιπόν το επόμενο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ